The Leftovers yazarından HBO için yeni bir dizi: Mrs. Fletcher

HBO, Tom Perrotta'nın aynı isimli romanından uyarlanacak Mrs. Fletcher isimli komedi dizisi için deneme bölümü siparişi verdi. Mrs. Fletcher dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 15:55
Gündem

The Leftovers kitabı HBO ekranlarına uyarlanan yazar Tom Perrotta'nın kanal ile iş birliği devam ediyor!

KATHRYN HAHN'LI MRS. FLETCHER DİZİSİ YOLDA!

HBO, Perrotta'nın son romanı "Mrs. Fletcher"ın dizi uyarlaması için resmi deneme bölümü siparişini verirken Kathryn Hahn'ın başrole getirildiği açıklandı.

Damon Lindelof ile birlikte The Leftovers'ı ekranlara taşıyan yazar Perrotta, Mrs. Fletcher'ın ekran uyarlaması senaryosunu kaleme alırken, yönetmen Nicole Holofcener ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

18-04/28/kathryn-hahn-mrs-fletcher-hbo-1524919768.jpg

"MRS. FLETCHER" DİZİSİNİN KONUSU

Bir süredir HBO için geliştirme aşamasında olan Mrs. Fletcher dizisinin hikayesi, çocuğunun evden ayrılması nedeniyle depresif ve hüzünlü bir ruh haline bürünen bir anne Eve Fletcher (Hahn) ile üniversite öğrencisi oğlu Brendan Fletcher'a (Jackson White) odaklanıyor.

Hahn'ın hayat vereceği Eve Fletcher çocuğunu üniversiteye kayıt ettirdikten sonra yuvasına yalnız olarak dönen 40'lı yaşlarda boşanmış bir kadındır. Aşk hayatına hızlı bir başlangıç yapma umudundaki Eve seksi bir kişiliğe bürünür ve hayatının beklenmedik, bazen de karmaşık tutku dolu olasılıklarla dolu olduğunu keşfeder.

18-04/28/kathryn-hahn-1524919781.jpg

Keskin, esprili ve kışkırtıcı bir yapıt olarak nitelendirilen Mrs. Fletcher; sosyal medya ve internet porno-erotizminin en samimi ilişkilerimize olan etkisini araştırıyor. Cinsellik, kimlik ve ebeveynlik konusunda sonsuz bir sınav ve kim oldukları ya da nereye ait oldukları konusunda tam olarak emin olmayan insanların yapabileceği büyük hatalar Mrs. Fletcher'ın hikayesi içinde kendine yer bulan konular arasında.

MRS. FLETCHER OYUNCU KADROSU

Jackson White (The Middle), Casey Wilson (Marry Me, Happy Endings), Owen Teague (Bloodline) ve Jen Richards (I Am Cait) dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

18-04/28/mrs-fletcher-dizisi-oyunculari.jpg

Jessi Klein ve Sarah Condon ikilisi Holofcener ve Perrotta ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

HBO, komedi dalında Armando Ianucci'nin uzay komedisi Avenue 5'ın pilot bölümü üzerinde çalışmaya devam ederken ayrıca Lena Dunham ve Jenni Konner'ın yaratıcısı olduğu Jennifer Garner'lı Camping'e doğrudan dizi onayı vemişti.

Amazon'un Transparent dizisindeki Raquel Fein rolüyle Emmy adaylığı kazanan 45 yaşındaki aktris Kathryn Hahn son olarak I Love Dick dizisinde karşımıza çıkmıştı. Captain Fantastic, Bad Moms ve Flower oyuncunun rol aldığı filmler arasında bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin