Quantico reytingleri dibi gördü!

ABC'nin ajan draması Quantico'nun reyingleri 3. sezonunda da düşüşe devam ediyor.

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 14:51
Gündem

Üçüncü sezonunu bu kez gecikmeli olsa da geçtiğimiz gün açan ABC'nin ajan draması "Quantico"nun reytinglerindeki düşüş hız kesmeden devam ediyor!

QUANTICO İZLENME ORANLARI DÜŞÜŞTE!

Ekran macerasına güçlü izlenme oranlarıyla giren ancak her geçen hafta bu oranların düşmesine engel olamayan dizi, ikinci sezonuyla iyice dibi görmüştü. ABC Studios ve Mark Gordon yapımcılığındaki Quantico, 2015 sonbaharında ekran macerasına oldukça iyi izlenme oranlarıyla başlamışken, ilk sezonun ikinci yarısından itibaren düşüşe geçmişti.

İkinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting ortalaması elde eden dizinin ilk sezon ile kıyaslandığında yüzde 45'lik bir düşüş gösterdiği gözlemlenirken, 2.8 milyon izleyici ortalaması ile ilk sezona göre yüzde 36'lık önemli bir düşüş yaşadığı görülmüştü.

18-04/28/quantico-3-sezon.jpg

Tüm bunlara rağmen dizinin Chopra gibi uluslararası üne sahip bir başrole sahip olması, uluslararası anlaşmalar ve ABC Studios'un uluslararası satışlardan elde ettiği kar dizinin yeni bir sezon onayı almasında etkili olmuştu.

QUANTICO 3. SEZON REYTİNGLERİ

İlk iki sezonun aksine bu kez 13 bölümlük kısa bir sezonla izleyicilerle buluşmaya başlayan Quantico'nun yeni sezon ekran performansı merakla bekleniyordu.

26 Nisan'da ekranlara gelen 3. sezon açılış bölümü "The Conscience Code" ile 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.661 milyon izleyici rakamlarını elde dizinin bu bölümü düşüşün devam ettirdiğini gösterdi. Bölüm, bu rakamlarla dizinin şimdiye kadar en az izlenen bölümü oldu.

18-04/28/priyanka-chopra.jpeg

Reyting oranı olarak geçen sezonun açılış bölümüne kıyasla neredeyse yarı yarıya bir düşüş yaşandı. Üçüncü sezon onayını beklenmedik şekilde alan Quantico görünen o ki her hafta izleyici kaybetmeye devam edecek...

Dizi, 03 Mayıs'ta sezonun ikinci bölümü "Fear and Flesh" ile ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Quantico" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin