Killing Eve dizisi reytinglerde dikkat çekici yükseliş gösteriyor!

BBC America'nın yeni dizisi Killing Eve ilk üç bölümünde elde ettiği izlenme oranlarıyla kanal yönetiminin yüzünü güldürdü.

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 13:33
Gündem

İlk sezonunun üç bölümünü geride bırakan BBC America dizisi "Killing Eve" elde ettiği izlenme oranlarıyla ikinci sezon onayını peşinen almasının hakkını verdiğini gösteriyor!

KILLING EVE'İN YÜKSELEN REYTİNGLERİ!

Geçtiğimiz Pazar akşamı üçüncü bölümü "Don't I Know You?" ile ekranlara gelen dizinin bu bölümü ilk iki bölümün izlenme oranlarını geçerek dizinin şimdiye kadarki en çok izlenen bölümü olma unvanını ele geçirdi.

Kendi zaman dilimi ve sonraki üç günlük izlenme oranlarıyla 758,000 izleyici sayısına ulaşan Killing Eve'in üçüncü bölümü, bir önceki bölüme göre yüzde 10'luk yükseliş gösterirken; bölüm, kanalın hedef 25-54 yetişkin yaş kategorisinde kendi zaman dilimi ve sonraki üç günlük izlenme oranlarıyla 296,000 izleyiciyi ekrana çekti. Bu da öncek bölüme kıyasla yüzde 13'lük bir büyümeyi işaret ediyor.

18-04/28/killing-eve-toplam-izleyici.png

18-04/28/killing-eve-25-54-yas-arasi-izleyici-1524911760.png

Killing Eve bu rakamlarla birlikte reklam destekli kanallar kategorisinde ilk üç hafta büyümesini sürdüren tek yeni dizi unvanını ele geçirmiş oldu.

BBC Amerika Başkanı Sarah Barnett, Killing Eve'in gösterdiği ekran performansının televizyon dünyasında sıklıkla rastlanılan bir durum olmadığını dile getirirken "Killing Eve, eleştirmen ve hayranların oldukça dikkate aldığı, gerçekten çok sevip zevk aldıkları bir dizi. Bu başarıda dizinin ağızdan ağıza yayılmasının oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eşi benzeri görülmemiş üç haftalık bir eğilim ortaya çıktı ve bu tablo uzun süre devam edebilir" ifadelerini kullandı.

18-04/28/killing-eve-oyunculari.jpg

KILLING EVE DİZİSİNİN KONUSU

Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak senaryosu Fleabag'ın yıldızı Phoebe Waller-Bridge tarafından kaleme alınan dizi; psikopat bir suikastçi ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli iki kadının hikayesini ekranlara getiriyor.

Jodie Comer, Sandra Oh ile birlikte Darren Boyd, Sean Delaney, Owen McDonnell, Fiona Shaw, David Haig ve Kim Bodnia'yı oyuncu kadrosunda bulunduran yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Waller-Bridge, Sally Woodward Gentle, Lee Morris'ten oluşuyor.

Bu hafta "Sorry Baby" isimli dördüncü bölümüyle ekranlara gelecek dizi böylelikle sekiz bölümlük ilk sezonunu yarılamış olacak.

"Killing Eve" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin