Serkan Çayoğlu yeni dizisi Miras ile anlaştı!

Kiraz Mevsimi ile ünlenen ve ilerleyen dönemlerde Börü ile ekranlara gelen Serkan Çayoğlu yeni dizi anlaşması yaptı. Miras adlı dizi ile ekranlara gelecek olan yetenekli oyuncu hakkında merak edilenler...

Nurşah
28 Nisan 2018 - 12:49
Kültür Sanat

Kiraz Mevsimi adlı 2014 yapımı dizide canlandırdığı Ayaz karakteri ile gönüllere taht kuran Serkan Çayoğlu önümüzdeki günlerde ekranlarda görmeye başlayacağımız Miras dizisi ile anlaştı. Serkan Çayoğlu hakkında merak edilenler haberimizde!

Serkan Çayoğlu yeni dizisi Miras!

TRT 1 ekranlarında ilerleyen günlerde görebileceğimiz Miras dizisinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu olarak seçildi. Dizinin yönetmen koltuğunda Canım Ailem, Fatih-Harbiye, 7 Numara gibi izleyicilerin hafızasında derin izler bırakan önemli yapımlara imza atan Sadullan Celen oturacak! Modern bir Külkedisi romanı olarak kurgulanacak olan Miras'ın oyuncu seçimi çalışmaları hala devam ediyor. Başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer alacağı Miras, yaz aylarında izleyicilerle buluşacak!

18-04/28/serkan-cayoglu-kimdir-miras.jpg

Serkan Çayoğlu kimdir?

Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır. 1.88 boyunda ve 82 kilodur.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kuzey Güney dizisinde rol alarak başlayan oyuncu dizde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştı.

Hande Yener'in "ya ya ya" adlı şarkısının klibinde de rol alan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu daha sonra ise Zeytin Tepesi dizisinde mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı. Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin Tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra yeni dizisi Kiraz Mevsimi için teklif aldı. Serkan Çayoğlu Kiraz mevsimi dizisinde çapkın bekar olan Ayaz karakteri ile ekranlarda oldu ve geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Başarılı oyuncu Star Tv'nin mini dizisi Börü'nün ardından şimdi de TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Miras dizisinde başrol oynayacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin