Temple Üniversitesi Bill Cosby'nin fahri doktora unvanını geri aldı!

Temple Üniversitesi, cinsel saldırıdan suçlu bulunan Bill Cosby'nin onursal derecelerini iptal etti.

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 12:14
Gündem

Temple Üniversitesi'nde görevli Andrea Constand'a uyuşturucu ilaç verdikten sonra cinsel tacizde bulunmaktan dolayı yargılanan ünlü komedyen Bill Cosby için görülen dava geçtiğimiz gün sonuçlandı ve karar açıklandı.

BILL COSBY CİNSEL SALDIRI DAVASINDA SUÇLU BULUNDU!

Philadelphia'daki bölge mahkemesi, ünlü oyuncuyu üç farklı cinsel taciz suçlamasından suçlu bulurken, bu suçlamaların her biri için 10'ar yıl hapis cezası istendi.

18-04/28/bill-cosby.jpeg

TEMPLE ÜNİVERSİTESİ, COSBY'E VERDİĞİ ONURSAL UNVANI GERİ ALDI!

Bu gelişmenin ardından Tempe Üniversitesi yönetimi 1991 senesinde Bill Cosby'e verilen fahri doktora unvanını iptal etti.

Üniversitede lisans derecesi bulunan Cosby, Philadelphia'daki eğitim kurumunun uzun süreli destekçi ve bağışçılarındandı.

18-04/28/bill-cosby-mahkeme-cikisi.jpg

Temple Üniversitesi, diğer birçok kurumun aksine Cosby'e verilen unvan ve ödüllerin geri alınması için yargı sürecinin netleşmesini bekleyen nadir kurumlar arasındaydı.

18-04/28/bill-cosby-mahkeme-1524906335.jpg

Pittsburgh'daki Carnegie Mellon Üniversitesi, Baltimore'daki Johns Hopkins, South Bend, Indiana'daki Notre Dame ve Middletown'daki Wesleyan Üniversitesi gibi kurumlar Cosby'nin onursal derecelerini iptal ettiklerini daha önceden duyurmuşlardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin