3 Kasım 2018 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş, İkizler Memo-Can, Yeni Gelin reytingleri

03 Kasım 2018 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. Günün en çok izleneni hangi yapım oldu? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
04 Kasım 2018 - 11:29
Reyting

3 Kasım 2018 Cumartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Cumartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, istikrarlı Yeni Gelin, TRT'nin komedi dizisi Kalk Gidelim ve Kanal D'nin taze dizilerinden İkizler Memo-Can bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

03 Kasım 2018 reyting sonuçları (Total)

18-11/04/3-kasim-total-reytingler.jpg

03 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

18-11/04/3-kasim-ab-reytingler.jpg

ERKENCİ KUŞ TOTALDE GÜNÜN EN ÇOK İZLENENİ OLDU!

Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisini başrollerde izlediğimiz Star TV'nin Erkenci Kuş'u başarılı ve istikrarlı ekran grafiğini bu hafta da sürdürdü.

18. bölümüyle izleyiciyle buluşan dizi, total sıralamada reyting tablosunun en üstünde yer alırken; AB'de ise O Ses Türkiye'nin hemen ardında sıralandı.

18-11/04/erkenci-kus-18-bolum-fotograf.jpg

İKİZLER MEMO-CAN EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı'lı kadrosuyla ikinci bölümüyle ekranlara gelen Erler Film imzalı İkizler Memo-Can ilk bölümüne göre her iki kategoride birkaç sıra geriledi. Tüm kişilerde 5. sırada yer alan dizi, AB kategorisinde ise 9. sırada günü tamamladı.

18-11/04/kizler-memo-can-2-bolumden-kare.jpg

YENİ GELİN TOTALDE ÜST SIRALARDA!

Özellikle tüm kişiler kategorisinde sergilediği istikrarlı grafiğiyle dikkat çeken Show TV'nin Yeni Gelin'i bu hafta 4. sırada yer alırken; AB'de ise 15. sırada günü tamamladı.

18-11/04/yeni-gelin-60-bolum-fotograf.jpg

KALK GİDELİM AB'DE İDDİALI!

TRT 1'in Kalk Gidelim dizisi daha başarılı olduğu AB kategorisinde bu hafta birkaç sıra yükselişle sıralamada 3. olurken; totalde ise günü 10. sırada tamamladı.

18-11/04/kalk-gidelim-44-bolumden-kare.jpg

"İkizler Memo-Can" 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin