Robin Thede'nin hayat hikayesi ABC'ye komedi dizisi oluyor!

Robin Thede'nin arkasında olduğu yeni komedi dizisi ABC kanalı için geliştiriliyor.

ABC kanalı Robin Thede'nin (The Rundown with Robin Thede) yaratıcı/yürütücü yapımcı ve oyuncu olarak yer aldığı, henüz ismi netleşmeyen bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

DİZİNİN KONUSU

Sony Pictures yapımcılığında, Kay Cannon (Pitch Perfect) ve Doug Robinson (The Goldbergs) ikilisini de yürütücü yapımcılar olarak gördüğümüz dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Senaryosu Thede tarafından kaleme alınan dizinin hikayesinin çıkış noktası Thede'nin gecekondu mahallesinde çok yoksul geçen küçüklük döneminden ilham alıyor.

Artık başarılı ve ünlü bir finans danışmanı olan Robin Sanders'ın (Thede) zorlu çocukluk döneminden buralara nasıl geldiği, çocukluk döneminin şimdiki hayatını nasıl şekillendirdiği geçmiş ve gelecek dönem arasındaki geçişlerle ekranlara yansıyacak.

18-11/04/robin-thede-twitter.png

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Thede ile birlikte Kay Cannon, Laverne McKinnon, Doug Robinson ve Alison Greenspan projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Yaratıcı-yürütücü yapımcı ve sunucusu olduğu BET'te yayınlanan The Rundown with Robin Thede ile bilinen Robin Thede skeç komedi kökenli bir senarist ve oyuncu. The Nightly Show with Larry Wilmore'da baş yazarlık yapan Thede yakın zamanda Justin Simien imzalı korku-komedi türündeki Bad Hair filminde karşımıza çıkacak.

The Goldbergs ve Schooled yürütücü yapımcısı Doug Robinson bu proje dışında iki farklı dizi projesi üzerinde daha çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan birisi ABC kanalı için Isaac Wright, Jr.'ın yaşamına dayalı olarak hazırlanan bir hukuk draması, diğeri ise Dan Levy ile birlikte NBC kanalı için hazırlanan aile komedisi Uninsured.

30 Rock'ın yazar-yapımcılarından Kay Cannon ise Pitch Perfect (Mükemmel Uyum) film serisi ve Netflix'in Girlboss dizisinin yazarı olarak tanınıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin