The Goldbergs ekibinden ABC'ye yeni bir aile komedisi: Uninsured

Dan Levy ve Doug Robinson ikilisinin arkasında olduğu Uninsured isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı. Uninsured nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC bir sonraki yayın sezonu için yeni dizi projeleri üretme çalışmalarına başladı.

Kanal, "Uninsured" isimli bir aile komedisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"UNINSURED" DİZİSİNİN KONUSU

Tek kamera yöntemiyle çekilecek ve arkasında The Goldbergs yazar/yürütücü yapımcısı Dan Levy, yürütücü yapımcısı Doug Robinson ve Sony Pictures TV'nin bulunduğu dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

18-09/08/uninsured-1536402506.jpg

Dan Levy'nin senaryosunu kaleme aldığı dizi; Dave ve Rebecca isminde iki genç ebeveyne odaklanıyor. İki çocuğuna bakmakla yükümlü olan aile bir yandan da Dave'in anne ve babası Elliot ve Linda'ya göz kulak olmak zorundadır. Elliot ve Linda iş kurmaları gereken parayı yanlış kullanmıştır. Ve girdikleri büyük borç batağından kurtulmak için çocuklarının yardımına ihtiyaç duymaktadırlar.

Dizinin, sosyal meselelere mizahi bakış açısıyla değinmesi bekleniyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Sony TV ve Doug Robinson Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Levy ile birlikte Robinson ve Alison Greenspan'dan oluşuyor.

18-09/08/dan-levy-ve-doug-robinson.jpg

Levy, komedi dizisi Schitt's Creek'in ortak yaratıcılarından biriyken; Robinson ise ABC ekranlarında altıncı sezonuna girmeye hazırlanan The Goldbergs dışında bu dizinin spin-off'u Schooled'da da yürütücü yapımcılık yapıyor.

Uninsured dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin