Wonder Woman yazarından Amazon için yeni bir animasyon dizisi geliyor: 2051

2051 isimli yeni animasyon dizisi projesinin arkasında Mo Mandel ve Jason Fuchs var. 2051 dizisiyle ilgili ilk detaylar...

Son dönemde iddialı dizi projeleri ortaya koymasıyla dikkat çeken dijital yayın platformu Amazon "2051" isimli yeni bir animasyon dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"2051" ANİMASYON DİZİSİ YOLDA!

İşyeri komedisi olarak nitelendirilen animasyon yapımın arkasında komedyen Mo Mandel (Comedy Knockout), Jason Fuchs (Wonder Woman) ve 3 Arts Entertainment bulunuyor.

Mandel'ın senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlenmesinin yanında ana karakteri de seslendireceği 2051'in hikayesi isminden de anlaşılacağı üzere gelecek zamanda, 2051 yılında geçiyor.

18-09/08/2051-amazon.jpg

Fuchs ve Mandel ile birlikte Greg Walter & Josh Lieberman ikilisi dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

Yakın geçmişte üçüncü sezonunu noktalayan TruTV'nin komedi yarışma programı Comedy Knockout'un yaratıcısı, yazarı ve yürütücü yapımcısı olan Mo Mandel'ın diğer işleri arasında danışman yapımcı ve oyuncu olarak yer aldığı Barely Famous ile Man Up ve Partners bulunuyor.

18-09/08/jason-fuchs.jpg

Jason Fuchs ise son dönemde Allen Heinberg ve Zack Snyder ile 2017 yapımı Wonder Woman filminin hikayesini kaleme aldı. Ice Age: Continental Drift ve Pan gibi projelerde de yer alan Fuchs'un oyuncu olarak rol aldığı yapımlar arasında ise La La Land ve The Good Wife bulunuyor.

2051 dizisinin ne zaman izleyiciyle buluşabileceği konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin