Divorce 3. sezon onayını aldı!

HBO'nun Sarah Jessica Parker'lı kara komedi türündeki Divorce dizisine 3. sezon onayı çıktı. Divorce 3. sezon detayları...

HBO; Sharon Horgan'ın yaratıcısı olduğu "Divorce" dizisine resmi 3. sezon onayını verdi. Böylelikle onay kararı, dizinin ikinci sezonunun bitiminden sekiz ay sonra gelmiş oldu.

DIVORCE 3. SEZON DETAYLARI

Başrollerinde Sarah Jessica Parker ve Thomas Haden Church'ü izlediğimiz dizinin yeni sezonunun 6 bölümden oluşacağı duyuruldu. İlk sezonu 10 bölümden oluşan Divorce'un geçen sezonu 8 bölümden oluşmuştu. Bölüm sayısının kademeli olarak azalmaya devam ettiği görülüyor.

Yeni sezon bölümlerinin çekimlerine 2019 senesinin ilk aylarında başlanacak. Üçüncü sezon başlangıç tarihi ise henüz belli değil.

18-11/04/divorce-hbo.jpg

Boşanmaya karar veren bir çiftin, çocukları ve yakın arkadaşlarıyla geçirdikleri süreci ekranlara yansıtan kara komediye ikinci sezonda Jackie karakteriyle dahil olan Becki Newton'ın yeni sezonda ana kadro oyuncusu olarak karşımızda olacağı da açıklandı.

HBO, üçüncü sezonun gerçekleşebileceği düşüncesiyle geride bıraktığımız yaz döneminde ikinci sezon dizi sorumlusu Jenny Bicks'in yerine Liz Tuccillo'nun (Sex and the City) dümenin başına geçtiği bir yazar odası oluşturmuştu.

HBO Programlama Başkanı Casey Bloys, Temmuz ayı içinde verdiği röportajda dizinin geleceğine dair konuşurken "Halihazırda bir yazar odamız var, senaryolar kaleme alınıyor. Eğer her şey yolunda ilerlerse yolumuza devam edeceğiz. Ancak Sarah Jessica Parker ve diğer herkes senaryonun nereye gideceği konusunda iyi hissetmek istiyor" şeklinde konuşmuştu.

Sharon Horgan, Parker, Alison Benson ve Aaron Kaplan'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği Divorce'un oyuncu kadrosunda Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ve Charlie Kilgore gibi isimler de rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin