Freeform'un Alone Together dizisi iptal edildi!

İki sezonu geride bırakan Alone Together dizisi resmen iptal edildi.

Benji Aflalo, Esther Povitsky, Eben Russell (Girlboss) üçlüsünün elinden çıkan Freeform'un "Alone Together" dizisinin devamı olmayacak!

ALONE TOGETHER BURAYA KADAR!

Yayıncı kanaldan Alone Together'a yeni sezon onayı çıkmadı. Buna göre iki sezonu deviren dizinin 3. sezonu olmayacak.

ALONE TOGETHER REYTİNGLERİ

İkinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.05 reyting oranı ve 127,000 izleyici ortalaması elde dizinin reytingleri ilk sezonuna kıyasla neredeyse yarı yarıya düşüş göstermişti.

18-11/04/alone-together-freeform.jpeg

"ALONE TOGETHER" KONUSU

Alone Together'ın hikayesine bakacak olursak;

Stand-up komedyenleri Esther Povitsky (Lady Dynamite, Crazy Ex-Girlfriend) ve Benji Aflalo'yu (Not Safe with Nikki Glaser) başrollerinde gördüğümüz dizinin hikayesi Los Angeles'ın statü takıntılı ve gösterişçi kültüründe yol almaya çalışan, farklı geçmiş ve sosyal çevreye sahip iki kişiye odaklanıyor.

Kurtuluşu salt platonik erkek/kadın dostluğunda bulan ikili çıktıkları yolda sadece en iyi arkadaşların yapabildiği gibi birbirlerinin arkalarını kollamaya başlar. Zaman zaman çekişmeli ilişkilerine rağmen birlikte takılacakları başka kimselerin olmadığı gerçeği de apaçık ortadadır.

18-11/04/alone-together-dizisi-izle.jpg

Alone Together'ın oyuncu kadrosunda Chris D'Elia, Ginger Gonzaga, Edgar Blackmon ve Nikki Glaser gibi isimler de rol alıyor.

Yazarlar Povitsky ve Aflalo dışında Andy Samberg, Jorma Taccone, Akiva Schaffer, Paul Mather ve Becky Sloviter projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Alone Together böylelikle Famous in Love, Shadowhunters, Beyond ve Young & Hungry gibi Freeform'un iptal ettiği diziler kervanına katılmış oldu.

"Alone Together" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin