3 Mart 2019 Pazar reyting sonuçları! Yeni dizi Nöbet listede dengeleri değiştirdi mi?

03 Mart 2019 Pazar günü reytingleri belli oldu. Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları ve yeni dizi Nöbet'in reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
04 Mart 2019 - 11:26
Reyting

03 Mart 2019 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı, Elimi Bırakma ve Kardeş Çocukları ile Show TV'nin yenisi Nöbet arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

03 Mart 2019 Pazar reyting sonuçları (Total)

19-03/04/3-mart-2019-pazar-total-reytingler.jpg

03 Mart 2019 Pazar reyting sonuçları (AB)

19-03/04/3-mart-2019-pazar-ab-reytingler.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

Albay Kopuz kardeşini kurtarabilecek mi? Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 65. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan ve Kardeş Çocukları'nın önünde zirvedeki yerini korudu.

AB'de 7. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #sonunakadarsavaşçı etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-03/04/savasci-65-bolum-fotograf.jpg

İZLEYENLERİ HAFTALAR SONRA ELİMİ BIRAKMAYI AB'DE ZİRVEYE TAŞIDI!

Son haftalarda izlenme oranlarının düşmesiyle zirvenin biraz uzağında kalan Elimi Bırakma, geçtiğimiz hafta rakamlarını biraz yükselterek kıpırdanma göstermişti. Dizi, bu hafta özellikle AB kategorisindeki çıkışını sürdürerek haftalar sonra kategorinin en çok izlenen yapımı olmayı başarırken sıralamada Kardeş Çocukları, Survivor Türkiye Yunanistan ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun önünde yer aldı.

Twitter'da bu hafta #AilemSensin etiketini kullanan dizi, tüm kişilerde ise 5. sırada kendine yer buldu.

19-03/04/elimi-birakma-31-bolumden-kare.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI TOTALDE AYNI YERDE, AB'DE ZİRVEYİ KAPTIRDI!

Zirvenin iddialı yapımlarından Kardeş Çocukları 6. bölümüyle izlenme oranlarında biraz düşüş yaşarken AB'de zirveyi rakiplerinden Savaşçı'ya kaptırdı ve günü 2. sırada tamamladı.

Dizi, tüm kişiler kategorisinde ise Savaşçı ve Survivor Türkiye Yunanistan'ın ardından 3. sırada kendine yer buldu.

Twitter'da #BizimSırrımız bölüm etiketinin kullanıldığı dizi, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine de girmeyi başardı.

19-03/04/kardes-cocuklari-6-bolumden-kare.jpg

NÖBET'İN İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hatay Elmalı'daki amansız mücadelesini konu alan Pana Film yapımı Nöbet dizisi dün akşam ekran serüvenine başladı.

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği dizi ilk bölümüyle total'de 4.32 rating - 9.23 izlenme payıyla 6.; AB'de ise 3.81 rating - 8.86 izlenme payıyla 8. sıradan listeye giriş yaptı.

Nöbet, ikinci bölümüne kadar hafta içi ve hafta sonu gündüz - gece kuşaklarında ilk bölümün tekrarıyla ekranlarda olacak. Tekrar bölümleri ve dijital ortamdaki izlenmeleriyle yeni izleyiciler kazanma peşinde olacak dizi bakalım ikinci bölümüyle sıralamada yükselişe geçebilecek mi...

19-03/04/nobet-1-bolumden-kare.jpg

"Nöbet" 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin