Nöbet ilk bölümü ile çok konuşuldu! Reyting listelerinde kaçıncı oldu?

Necati Şaşmaz'ın büyük bir merakla beklenen yeni dizisi dün akşam ekran macerasına başladı... Nöbet reyting listelerinde kaçıncı oldu?

Nurşah
04 Mart 2019 - 11:23
Gündem

Başarılı oyuncular Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar ve İbrahim Kendirci'nin kadrosunda yer aldığı Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği dizi dün akşam izleyici karşısındaki ilk sınavını verdi. Nöbet ekrana gelen birinci bölümü ile reytinglerde kaçıncı oldu?

19-03/04/nobet-ilk-bolum-reyting.jpg

Nöbet ilk bölümü ile reyting listelerine kaçıncı oldu?

Etkileyici konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi ilk bölümü ile izleyicinin beğenisini kazandı. Ekrana gelen birinci bölümü ile Nöbet tüm gruplar kategorisi olan totalde 4.32 reyting oranı ile altıncı sıraya yerleşti... Pana Film imzası taşıyan dizi ilk bölümü ile AB grubunda ise sekizinci sıranın sahibi oldu. 

19-03/04/nobet-sosyal-medya-tt.jpg

Nöbet sosyal medyaya da gündemdeydi!

#Nöbet etiketi ile ekrana gelen ilk bölüm, Twitter platformu üzerinde ülke gündeminde 7 saat boyunca TT listesine girmeyi başardı. Dünya gündeminde ise 1 saat 50 dakika boyunca en çok konuşulanlar arasında idi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin