Kanal D'nin yeni dizisi "Kötü Kız" geliyor!

Kanal D ekranlarının yeni yazlık dizisinin çalışmaları devam ediyor..

Merve Mutlu
04 Mart 2019 - 10:22
Yeni Bölüm

ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, Kanal D ekranları için hazırlanan Kötü Kız kod adlı yazlık dizinin çalışmaları devam ediyor. Cast çalışmaları yapılan yaz dizisinin senaristleri ve yönetmeni belli oldu. 

19-03/04/yoneyme.png

Rüya İşçileri senaryo ekibinden İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı dizinin nisan ayında çekimlerine başlanarak, haziran ayında da izleyici karşısına çıkması planlanıyor. 

İftira attığı Kerem'le evlenen Zeynep Yılmaz adlı genç kızın yaşadığı renkli olaylar ekrana taşınacağı Kötü Kız kod adlı yazlık dizinin yönetmen koltuğunda ise 'Gülümse Yeter' ve 'Bizim Hikâye' gibi sevilen dizilere imza atan Serdar Gözelekli oturacak. 

Dizide hangi oyuncuların rol alacağı da cast çalışmaları tamamlandığında açıklanacak. Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin