4N1K Yeni Başlangıçlar birinci bölümü ile izleyiciden tam not aldı!

4N1K Yeni Başlangıçlar ilk bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Büyük bir merakla beklenen dizi izleyicisinden büyük beğeni kazandı!

Nurşah
04 Mart 2019 - 12:04
Yeni Bölüm

Büşra Yılmaz'ın büyük beğeni toplayan kitabından önce sinema ardından da televizyon ekranlarına uyarlanan dizi yeni sezonu ile geçtiğimiz cuma günü izleyici karşısına çıktı. Büyük bir merakla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar yeni sezon ilk bölümü ile büyük beğeni kazandı!

 19-03/04/4n1k-yeni-baslangiclar-ilk-bolum.JPG

4N1K Yeni Başlangıçlar ilk bölümü büyük bir heyecanla takip edildi!

Genç bir izleyici kitlesine sahip olan 4N1K Yeni Başlangıçlar yayınlandığı andan itibaren Fox Play platformunda büyük bir ilgi gördü. Fankuşların heyecanla Fox Play'e akın etmesi sitenin kilitlenmesine sebep oldu. Fox Flay resmi Instgram hesabından konu ile ilgil açıklama paylaşıldı...

19-03/04/4n1k-yeni-baslangiclar-fox-play-ilk-bolum.jpg

1 Mart Cuma akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizi lk bölümü ile izleyicinin beğenisini kazanırken Fox Play üzerinden "İzlerken Al" seçeneği ile izleyici karşısına çıkarılan ürünler de kısa süre içerisinde tükendi.

Sevilen gençlik dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar heyecanla beklenen yeni bölümleri ile her cuma günü izleyici karşısında olmaya devam edecek...

4N1K Yeni Başlangıçlar 2. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin