3 Nisan güncel koronavirüs Türkiye vaka sayısı!

Koronavirüs tehlikesi artarak devam ediyor.

Merve Mutlu
03 Nisan 2020 - 10:52
Viral

Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs tehlikesi, artarak etkisini göstermeye devam ediyor. Tüm cafe, bar, sinema salonları, tiyatrolar, pavyonlar, güzellik salonları, kuaförler, spor salonları ve daha birçok alanın kullanıma kapanmasına neden olan koronavirüs hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

20-04/03/fahrettin-koca.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün güncel koronavirüs vakalarını ve ölüm sayılarını açıklamaya devam ediyor. Koca, geçtiğimiz akşam yaptığı açıklamada: "Test sayımız düne göre 4.000’in üstünde artış gösterdi. Test sayısına oranla pozitif vaka sayımız ise azaldı. İyileşen 82 yeni hastamız var. Son 24 saat içinde kaybettiğimiz hastaların %82’sinin 60 yaşını aşmış kişiler olması yine dikkat çekici." diyerek risk grubuna bir kez daha vurguda bulundu. 

Türkiye güncel koronavirüs vaka sayısı!

20-04/03/korona.jpg

2 Nisan itibariyla toplam test sayısı 125 bin 556'ya ulaştı. Güncel vaka sayısı 18 bin 135 olarak belirlenirken 356 kişi de hayatını kaybetti. Yoğun bakımda yatan hasta sayısı 1.101 olarak açıklandı, entübe plan hasta sayısı 783'e iyileşen hasta sayısı da 415'e ulaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin