Mucize Doktor'un oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Koronavirüs tehlikesi hız kesmeden devam ederken bir oyuncu daha yakalandı.

Merve Mutlu
03 Nisan 2020 - 10:13
Gündem

Çin'de başlayan ve etkilerini devam ettiren koronavirüs, tüm dünyaya hızla yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de de görülen bu salgın şu ana dek 18 bin 135 kişide görülürken, 356 kişinin de ölümüne neden oldu.

20-04/03/fatih-terim.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı son açıklamada, "Test sayımız düne göre 4.000’in üstünde artış gösterdi. Test sayısına oranla pozitif vaka sayımız ise azaldı. İyileşen 82 yeni hastamız var. Son 24 saat içinde kaybettiğimiz hastaların %82’sinin 60 yaşını aşmış kişiler olması yine dikkat çekici." sözleri ile bahsettiği bu virüs ünlü Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e de bulaşmış ancak Terim iyileşmişti. 

Mucize Doktor'un oyuncusu koronavirüse yakalandı!

20-04/03/cansin.jpg

Mucize Doktor ve Çocuk dizilerinde rol alan Cansın Çekili, 20 gündür bronşit ve alerji nedeniyle tedavi görüyor. Geçtiğimiz hafta koronavirüs testi pozitif çıktığı ancak durumu ağır olmadığı için evde tedavi altında. "Öksürmekten göğsüm ağrıyor, tat ve koku alamıyorum" diyen oyuncu her gün doktorların eve gelerek kontrol ettiği evindeki odasından çıkmıyor. 

20-04/03/cansin-cekili.png

Cansın Çekili kimdir?

20-04/03/cansin-cekili-kimdir.png

İlk dizi oyunculuk deneyimini 2018 yılında Erkenci Kuş dizi ile gerçekleştiren Can Çekili, 1989 yılında doğdu. İzmir doğumlu olan oyuncu Adnan Önal Studio Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürüyor. Hilal Saral Akademi Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan güzel isim ayrıca Diyalog Anlatım İletişim'de de Oyunculuk Eğitimi aldı.Çocuk dizisinde Zeynep karakteri ile rol alan oyuncu Mucize Doktor dizisinde de rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin