3 Ton Para: Brezilya Merkez Bankası Soygunu ile tarihe tanıklık edin! Konusu ne?

Olağanüstü bir banka soygununu konu alan gerçek suç belgesel dizisi "3 Ton Para: Brezilya Merkez Bankası Soygunu (Heist: The Great Robbery of Brazil's Central Park)" Netflix'te yayında! Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri ve tüm detayları yazımızda...

"Soygun, kasa, çukur, tünel. Bunun basit bir suç olmadığı çok açıktı..."

Olağanüstü, tarihî bir banka soygununu konu alan gerçek suç belgesel dizisi "3 Ton Para: Brezilya Merkez Bankası Soygunu (Heist: The Great Robbery of Brazil's Central Park)" bugün Netflix'te yayınlanmaya başladı.

16 Mart 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen mini belgesel dizisi toplam 3 bölümden oluşuyor.

3 TON PARA: BREZİLYA MERKEZ BANKASI SOYGUNU KONUSU NE?

3 Ton Para: Brezilya Merkez Bankası Soygunu ile ilgili detaylar şöyle:

Yapım kısaca; 2005 yılında hırsızların, Fortaleza, Brezilya'daki bir banka kasasına açılan bir tünel kazarak 160 milyon real çalmasıyla gerçekleşen olağanüstü soygunu ve sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

Hei$t: The Great Robbery of Brazil's Central Bank; polis ve suçluların daha önce hiç görülmemiş ifadelerinin yanı sıra bol miktarda arşiv görüntüsüyle, Fortaleza'da bulunan Brezilya Merkez Bankası'nın tarihi soygununu yeniden canlandırıyor.

Mini dizi; beş yıldan fazla süren bir soruşturma boyunca hırsızlar ve federal polis arasındaki kedi-fare oyunundan önemli anları yeniden canlandırıyor.

TARİHİN EN BÜYÜK BANKA SOYGUNLARINDAN BİRİSİ!

Bu soygun; Brezilya tarihindeki ve dünyadaki en büyük banka soygunlarından birisidir. Yapım aynı zamanda soygunla ilgili beklenmedik detayların yanı sıra olayların trajik sonuçlarını da ortaya koyuyor. Soygun; kusursuz bir suç gibi görünüyordu, ancak ardından gasp, adam kaçırma ve cinayetler geldi ve soyguncuların bile paranın lanetli olduğuna inanmalarına yol açtı.

22-03/16/heist-the-great-robbery-of-brazils-central-park.jpeg

Yapımın bölüm rehberi şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Suç" (61 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Av" (62 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Lanetli Para" (59 dk.)

İlk bölümde; yetkililerin, Fortaleza Merkez Bankası'ndan milyonlarca Brezilya Reali çalmak için banka kasasına tünel kazan suçluların gerçekleştirdiği cüretkâr soygunu çözmek için çalışmaya başlamasına tanıklık ediyoruz.

22-03/16/heist-the-great-robbery-of-brazils-central-park-poster.jpeg

Netflix için Mixer Films tarafından üretilen Hei$t: The Great Robbery of Brazil's Central Bank Daniel Billio tarafından yazıp yönetildi. Adriana Marques, Íris Sodré Mendes ve Mauricio Hirata Filho ise projenin yönetici yapımcıları.

"Heist: The Great Robbery Of Brazil's Central Bank" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin