Netflix mini dizisi Kaçak Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe'yi tanıyalım! İnanılmaz bir öykü!

Gerçek olaylardan uyarlanan suç-skandal belgeseli "Kaçak Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives)" Netflix'te yayına girdi. Tüm detayları burada...

Tuhaf bir gerçek hikâye... New York'un en tuhaf skandalının iç yüzünü öğrenmek ister misiniz?

Fyre: Festival Fiyaskosu'nun ödüllü yönetmeni ve Kaplan Kral'ın yapımcısından inanılmaz ama gerçek bir öykü! Gerçek olaylardan uyarlanan suç-skandal belgeseli "Kaçak Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives)" Netflix'te yayına girdi.

4 bölümden oluşan mini dizi 16 Mart 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

KAÇAK VEGAN: ŞAN. ŞÖHRET. ŞAİBE NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, Kaçak Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Yapım kısaca; köpeğinin ölümsüz olmasını sağlayabileceğini iddia eden esrarengiz bir adamla evlenen ünlü vegan restoran işletmecisinin hayatının kontrolden çıkmasını konu ediniyor.

Mini dizi, New York'taki popüler Pure Food and Wine'ın arkasındaki ünlü lokantacı Sarma Melngailis'in, hayallerini gerçekleştirmeye söz veren bir adama aşık olunca vegan mutfağının kraliçesi olmaktan, magazin basınında lanse edilen "Vegan Firari"ye nasıl dönüştüğünü gözler önüne seriyor. Milyonlarca dolar, ölümsüz köpekler, et giysileri ve sırlar, suça dönüşen çarpık bir aşk hikayesine yol açıyor.

Konuyu biraz daha detaylandıracak olursak; Anthony, vegan yemek imparatorluğunu önemli ölçüde genişletme sözü vermekten, sevgili pitbull'unu ölümsüz yapabileceğini iddia etmeye kadar, Melngailis'in, giderek garipleşen isteklerine sorgusuz sualsiz itaat ettiği sürece, en çılgın hayallerini gerçekleştirebileceğine inanmasını sağlar ve Melngailis, Anthony'nin cazibesine kapılarak birkaç yıl boyunca ona para akıtmaya devam eder.

Daha sonra çift evlenir ve Melngailis'in restoranından ve çalışanlarından 2 milyon doların üzerinde para çalar. Çift, bir Tennessee otelinde saklanarak kaçmaya başlar. Anthony yanlışlıkla gerçek adını kullanarak bir pizza satın aldıktan sonra, kolluk kuvvetleri sonunda onların izini bulmayı başarır.

Bad Vegan, izleyicileri "kurgudan daha tuhaf" bir yolculuğa çıkarmayı vadediyor.

22-03/16/bad-vegan-fame-fraud-fugitives-poster.jpeg

KAÇAK VEGAN: ŞAN. ŞÖHRET. ŞAİBE BÖLÜM REHBERİ

Yapımın, süreleri 44 ila 61 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Bay ve Bayan Tilki" (47 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar" (44 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Kimse Masum Değil" (57 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Her Şey Yoluna Girecek" (61 dk.)

İlk bölümde; birinci sınıf vegan şef Sarma Melngailis'in, gizemli bir yakışıklıya körkütük âşık olmasına ve tüm borçlarını ödemeye söz veren bu adamın gerçek olamayacak kadar iyi biri olmasına tanıklık ediyoruz.

22-03/16/bad-vegan-fame-fraud-fugitives-izle.jpeg

Library Films & Eastern Road Films ortak yapımcılığında hazırlanan Kaçak Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe'nin yönetmen ve yürütücü yapımcılığını Chris Smith üstleniyor. Özellikle Netflix belgesel dizisi Tiger King'in baş yapımcısı olarak bilinen Smith ayrıca Fyre: The Greatest Party That Never Happened'ın yönetmen koltuğunda oturdu.

"Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives." (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin