31 Mart Güncel Koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Türkiye'de Koronavirüs vaka sayısı korkuyla takip edilmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
31 Mart 2020 - 10:33
Viral

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve neredeyse tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını, Türkiye'de hızla yayılmaya devam ediyor. 31 Mart itibariyla Türkiye'de güncel koronavirüs vaka sayısını sizlerle paylaşıyoruz. 

20-03/31/fahrettin-koca.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün Türkiye'deki güncel Koronavirüs vakalarını ve ölü sayılarını açıklamaya devam ediyor. Koronavirüs'e karşı alınan önlemler kapsamında sosyal izolasyon açıklaması yapan Recep Tayyip Erdoğan ise geçtiğimiz akşam bir Ulusa Sesleniş yaparak bu dönemde yapılması istenen bazı planlardan bahsetti. Çalışamayan dar gelirli vatandaşlar için 7 aylık maaşını bağışlayan ve birçok bakan ile milletvekilinin de aynı şekilde bağışlar yaptığını ve para topladıklarını belirten Cumhurbaşkanı, bir yardım hattı oluşturulduğunu ve durumu olan vatandaşların yardım etmesini istediklerini söylemesinin ardından sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Türkiye'de Koronavirüs salgısı vaka ve ölü sayısı kaç oldu?

20-03/31/korona.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı son verilere göre: Şu ana dek Toplam 76.981 test yapıldı. Yoğun bakımda yatan hasta sayısı 725'e, entübe olan hasta sayısı 523'e ulaşırken 162 kişi iyileşti ve toplam vaka sayısı 10.287 olurken ölen kişi sayısı da totalda 168 oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin