Breeders 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Aile, Darren'ın kır evinde kalmaya başlar! Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in yeni bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 6. bölüm konusu ve fragmanı...

Martin Freeman'ın başrolünde yer aldığı FX'in komedi dizisi "Breeders" geçtiğimiz hafta "No Dad" isimli bölümle ekranlara geldi.

BREEDERS 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir ebeveynlik komedisi olan Breeders'in yayınlanan son bölümünde; Paul ve Ally, ailenin gerbili Sprout'un ölümünün ardından bu kaybı Luke ve Ava'ya nasıl açıklayacakları konusunda zorlanırlar. Yardımlarına ise Michael yetişir. Ancak aile kısa bir süre sonra beklenmedik bir şok kayıp daha yaşar.

20-03/30/breeders-1x05-foto1.jpg

BREEDERS 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Ben Palmer'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.07 reyting oranı ve 0.188 milyon izleyici ile son bölümüne kıyasla düşüş gösterdi.

Breeders'in ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

BREEDERS 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jamie Brittain'in senaryosunu kaleme alıp, Chris Addison'un (Veep, Playing House) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "No Talking" 30 Mart 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/30/breeders-dizisi.jpg

BREEDERS 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Aile, Michael'ın ölümünün ardından Darren'ın kır evinde kalmaya başlar. Paul'un çocukların yükünü tek başına üstlenme girişimlerindeki başarısızlığı ve Darren'ın iş takıntısı Ally'nin babasına veda etme şansı bulmasına pek yardımcı olmaz.

Oyuncu Kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren), Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin