Breeders 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Worsley ailesinin ciddi bir sorunu vardır! Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in yeni bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 5. bölüm konusu ve fragmanı...

Martin Freeman'ın başrolünde yer aldığı FX'in komedi dizisi "Breeders" geçtiğimiz hafta "No Lies" isimli bölümle ekranlara geldi.

BREEDERS 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir ebeveynlik komedisi olan Breeders'in yayınlanan son bölümünde; Michael evde hem baba hem büyükbaba rolüne ısınmaya başlar. Ancak Paul ve Ally, onun evdeki varlığına çocuklar kadar kolay adapte olamazlar. Bu arada Luke, Ally'nin ilk evliliğine ait olan düğün albümünü bulur.

20-03/23/breeders-1x04-foto.jpg

BREEDERS 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Ben Palmer'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting oranı ve 0.243 milyon izleyici ile son iki bölümüne kıyasla izlenme oranlarını yukarıya çekti.

Breeders'in ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

BREEDERS 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Oriane Messina & Fay Rusling'in senaryosunu kaleme alıp, Ben Palmer'ın (The Inbetweeners, SunTrap) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "No Dad" 23 Mart 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/23/breeders-dizi.jpg

BREEDERS 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Paul ve Ally, ailenin gerbili (bir tür kemirgen) Sprout'un ölümünden etkilenmişlerdir. Bu kaybı Luke ve Ava'ya açıklamak düşündüklerinden daha zor olacaktır.

Oyuncu Kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren), Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin