Tarihi gerilim dizisi Freud Netflix'te başladı! Freud hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix'in Avusturya yapımı suç-dönem dizisi Freud 23 Mart 2020'de Netflix'te başladı! Sigmund Freud'un gençlik dönemine odaklanan hikayeye sahip Freud'un konusu, fragmanı, fotoğrafları ve oyuncu kadrosu...

Psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud'un gençlik yıllarını ele alan Netflix'in ilk Avusturya yapımı dizisi "Freud" 23 Mart 2020 Pazartesi günü itibarıyla Netflix'e eklendi.

FREUD DİZİSİ 1. SEZON BİLGİLERİ

Robert Finster (Sigmund Freud), Ella Rumpf (Fleur Salomé) ve Georg Friedrich'in (Alfred Kiss) başrolleri paylaştığı tarihi suç-gerilim türündeki dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşurken bölüm isimleri ve süreleri şöyle sıralanıyor:

20-03/23/freud-netflix.jpg

- 1. bölüm: "Histeri" (58 dakika)
- 2. bölüm: "Travma" (55 dakika)
- 3. bölüm: "Uyurgezerlik" (56 dakika)
- 4. bölüm: "Totem ve Tabu" (56 dakika)
- 5. bölüm: "Arzu" (55 dakika)
- 6. bölüm: "Regresyon" (49 dakika)
- 7. bölüm: "Katarsis" (45 dakika)
- 8. bölüm: "Bastırma" (54 dakika)

FREUD KONUSU

Freud'un hikayesi; diziye adını veren genç psikanalistin ölümcül ve tehlikeli bir komploya karşı yürütülen sinir bozucu bir soruşturmaya çığır açan yöntemlerini kullanarak dahil olmasını konu ediniyor. 19. yüzyıl Avusturya, Viyanası'nda ismini duyurmaya istekli ve başarıya aç genç Sigmund Freud, bir dizi kanlı gizemi çözebilmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışmaya başlıyor.

Sezonun açılış bölümünde; kariyerinde güçlüklerle karşı karşıya gelen ve kokain kullanan Freud, kendisini önce korkunç bir suçun, ardından da büyüleyici bir medyumun yürüttüğü özel bir seansın içinde bulur.

FREUD KADRO BİLGİLERİ

Freud'un oyuncu kadrosunda Robert Finster, Ella Rumpf, Georg Friedrich'e Christoph F. Krutzler (Franz Poschacher), Brigitte Kren (Lenore), Marisa Growaldt (Henriette von Schönfeld), Anja Kling, Philipp Hochmair gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-03/23/freud-foto1.jpg

Stefan Brunner ve Benjamin Hessler ile birlikte yönetmen koltuğunda da oturan ödüllü isim Marvin Kren (Tatort, 4 Blocks) üçlüsü dizinin yazar ekibini oluşturuyorlar.

FREUD DİZİSİNDEN DİĞER TANITIM KARELERİ

20-03/23/freud-foto2.jpg

20-03/23/freud-izle-1584992666.jpg

"Freud" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin