34.Bölümde Çukur’a Kim Veda Edecek?

4.sezon 34.Bölümde Çukur’a kim veda ediyor belli oldu. Veda edecek olan iki isim olacak. Peki bu isimler hangileri? Dizi adım adım sona yaklaşıyor.

Oğulcan Özsezgi
22 Nisan 2021 - 00:59
Gündem

Çukur, yavaş yavaş sona geldi. Birkaç bölüm sonrada dizide final yapılacak. 4 sezondur devam eden dizinin bu son zamanlarında ise her hafta bir karakterin diziden ayrılacağı söyleniyor. Yani hareketli bir final olması adına ana karakterler bir bir veda edecek. Bu bilgiyle beraber her bölümde kimin veda edeceğini merak eder olduk. İşte yeni bölümde de kim veda edecek ortaya çıktı. 34.bölüm Çukur’a kim veda edecek ve sürprizler neler olacak şimdiden belli olmuş durumda.

4.sezon 34.Bölümde Çukur’a Kim Veda Ediyor?

Diziye veda edeceği söylenen isim Emmi karakteri olacak. Kadir Çermik tarafından hayat verilen Emmi karakteri diziden ayrılmış olacak. Söylenene göre Emmi karakterini öldüren de Cumali Amca karakteri olacak. Ölüm emrini de veriyor diyebiliriz.

21-04/22/4sezon-34bolumde-cukura-kim-veda-ediyor-1619041280.jpg

Dizideki tek sürpriz bu olmayacak. Bunun yanında dizide ara ara gündeme oturan maskeli adam karakteri de ölüyor. Maskeli adam karakterini canlandıran Uğur Yıldıran da böylece diziye veda etmiş olacak.

Aslında 126.bölüm yani 4.sezon 34.bölümde final yapması beklenen dizinin net final tarihi de hala belli değil.
Fakat maksimum olarak birkaç bölüm daha gidileceği ve Mayıs ayı içerisinde beklenen finali geleceği de bilgiler arasında.

21-04/22/4sezon-34bolumde-cukura-kim-veda-ediyor-2.jpg

 

Finale kadar daha neler olur neler. Dediğimiz gibi her hafta yeni bir sürpriz gelecek ve her hafta ünlü bir karakter diziye veda etmeye devam edecek. 4.sezon 34.Bölümde Çukur’a kim veda ediyor öğrendik. Bir sonraki bölümde yeni bir sürpriz ismi daha paylaşacağız gibi duruyor. Bakalım takip edip göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin