Hekimoğlu Dizisinin Yıldızı Yeni Diziye Transfer Oldu

Hekimoğlu dizisinde yer alan Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesi belli oldu. Yine başrolde yer alacak olan isim bu kez yepyeni bir dizi ile karşımıza çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
21 Nisan 2021 - 23:48
Gündem

Büyük umutlarla başlayan ve ilk dönemlerde reytingleri yüksek seyreden Hekimoğlu dizisinin, yakın zamanda final yapacağı söyleniyor. Mayıs ayında final yapacağı söylenen dizinin oyuncuları için de haberler gelmeye başladı. En son dizide başrol olan isimlerden biri Aytaç Şaşmaz’ın yeni bir dizi ile anlaştığı ortaya çıktı.

Bu durum hem final iddialarını güçlendirdi hem de oyuncuları nerelerde görmeye başlayacağımızı öğrendik. Peki ünlü oyuncu hangi diziye transfer oldu.

Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu Dizisinde Başrol Oynayacak

Hekimoğlu dizisinde Emre karakterini canlandıran ünlü isim, yine Kanal D’de yer alacak bir dizide oynayacak. Aytaç Şaşmaz’ı yakın zamanda çekimlerinin başlaması beklenen Baht Oyunu dizinde göreceğiz. Yine Baht Oyunu dizisinde de ünlü oyuncunun başrolde yer alması bekleniyor.

Üstelik bu kez odak noktasında olacak olan karakteri canlandıracak. Nasıl bir performans göstereceğini merakla beklediğimiz ismin partnerinin kim olacağı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun dizideki partneri Cemre Baysel olacak.
Genç oyuncuyu da Sol Yanım dizisinden hatırlıyoruz.

21-04/21/aytac-sasmaz-baht-oyunu-2.jpg

 

Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve Hekimoğlu dizisinin çekimlerinin ne zaman tam olarak biteceği de net değil. En son yayınlanan bölümün reytingleri de çok yüksek değil. Dediğimiz gibi Mayıs ayında final deniyor ama kesin tarihi birazcık daha beklemek gerekiyor.

Baht Oyunu dizisinin kadrosu ya da çekim tarihi konusunda daha detaylı bilgiler geldiği zaman paylaşacağız. Bakalım Hekimoğlu’nun diğer ünlü isimleri hangi dizilerde boy gösterecek?
Her ne kadar dizi son dönemde reytinglerde kayıp yaşamış olsa da dizi içerisinde sevilen karakterler ve oyuncular var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin