Gönül Dağı Ali Kimdir? Ergun Kuyucu Kim?

Gönül Dağı Ali kimdir? Ne zaman diziye dahil oluyor? Ali karakterine hayat verecek olan Ergun Kuyucu kim? Daha öncesinde yer aldığı roller ve detaylar.

Oğulcan Özsezgi
21 Nisan 2021 - 22:00
Gündem

Cumartesi günlerinin sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, bu hafta yeni oyuncusuyla gündeme gelecek. 25.bölüm için yayınlanan fragman, güzel sürprizleri de beraberinde getirdi. Gönül Dağı Ali karakteri dizi de hayat bulacak. Peki, Gönül Dağı Ali kimdir? Dizi de bu karakteri canlandıracak olan Ergun Kuyucu kim? Nasıl bir rolde göreceğiz? Hepsinin detaylarına bakalım.

Gönül Dağı Ali Kimdir?

Aslında ilk bölümlerden beridir Ali karakterini görüyorduk. Ortalarda dolaşan gizemli bir çoban vardı. Gönül Dağı eteklerinde sık sık görülen gizemli karakter, daha önce Taner tarafından da fark edilmişti. Ama en çok Dilek karakteri görmüştü.

İşte diziye dahil olacak olan Ali karakteri de bu çobanı canlandıracak. Eski bölümleri izleyenlerin tahmin edebileceği gibi Ali, Dilek’in babası.

 En son yayınlanan bölümde de Dilek yine babasını görmüş ve takip etmişti. Fakat Gönül Dağı’ndan yuvarlanan kayalar dikkatini dağıtmış ve Dilek arkasını dönmüştü. Sonrasında babasını görmeden, babası ortadan kaybolmuştu.

25.bölümde de iki isim, Dilek’in bayılması sonrasında karşı karşıya gelecek. Babası yani Ali, Dilek’i kurtaran isim olacak ve ikili uzun bir süre sonra kavuşmuş olacak. Şu an karakterlerin nasıl bir hikayesi olacağı konusunda net bilgi yok.

Gönül Dağı Ali kimdir biliyoruz ama hikayesi tam olarak nasıl işlenecek ve başından hangi olaylar geçti bilmiyoruz. Bunun ilk gösterimini de 25.bölümle beraber alacağız. Peki karakteri kim canlandıracak?

21-04/21/gonul-dagi-ali-2-1619030718.png

Ergun Kuyucu Kim?

1969 doğumlu olan Ergun Kuyucu, birçok rolde gördüğümüz isimlerden birisi. Sivaslı olan ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar, Paramparça gibi dizilerde rol almış bir isim.

Aslında ticaretle uğraşan ünlü isim, oyunculuk kariyerine de sonradan adım atmış ve hızla yükselmiş. Hatta Ergun Kuyucu’yu en son Arıza dizisinde gördük. Dizinin final yapmasından sonra, Gönül Dağı kadrosuna katılmış oldu. Ergun Kuyucu kim artık az çok biliyoruz. Bakalım Gönül Dağı dizisinde nasıl bir hikayede olacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin