21 Nisan Sadakatsiz Yeni Bölüm Yok mu? 27.bölüm Yayınlandı mı?

21 Nisan Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm neden yayınlanmadı? Konuya ilişkin açıklamalar geldi. İşte durum hakkında son bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
21 Nisan 2021 - 19:52
Gündem

21 Nisan Sadakatsiz yeni bölüm yok mu soruları sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dizinin normalde her Çarşamba günü yeni bölümleri yayınlanıyordu. Fakat bu kez yeni bölüm yayınlanmadı. Sadakatsiz 27.bölüm neden yayınlanmadı merak edilirken açıklama en yetkili taraftan geldi.
Yapılan açıklama ile beraber bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağını da öğrenmiş olduk. Gelin nedenlere ve yeni bölüm hakkında detaylara bakalım.

21 Nisan Sadakatsiz Yeni Bölüm Yok mu? Açıklama Geldi

Sadakatsiz bu akşam yayınlanmayacak ve yeni bölüm gelmeyecek. Sadakatsiz 27.bölüm neden yok sorusunun cevabını ise aslında biliyoruz. Geçen hafta dizinin başrol oyuncularında korona testlerinin pozitif çıktığını ve bazı oyunların evde karantina da olduklarını söylemiştik.

Bu nedenle dizinin çekimleri ertelendi ve haliyle yeni bölüm de gelmedi. Ayrıca Burak Sergen’in de hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Sonuç olarak dizinin çekimleri aksadı ve bu hafta yeni bölüm gelmeyecek.

Onunun yerine 21 Nisan Çarşamba günü 26.bölüm tekrar yayınlanacak. Bu tekrar bölümünün hemen sonrasında ise Camdaki Kzı tekrar bölümü ile gelecek.

21-04/21/21-nisan-sadakatsiz-yeni-bolum-yok-mu.jpg

Yapım şirketinin açıklamasına göre ise bu sadece bir hafta sürecek. Yani 21 Nisan Sadakatsiz yeni bölüm yok ama 28 Nisan günü yeni bölüm yayınlanacak. 28 Nisan günü yeni bölümde, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Herhangi bir sezon finali durumu söz konusu değil.

Şu an için sadece 1 bölümlük olmak üzere bir erteleme durumu söz konusu. Bu arada oyuncuların testlerinin negatif çıktığı da söyleniyor.

Şu an için çekimlerde aksamaya neden olacak ek bir durumdan söz edilmedi. Hafta içinde farklı bir gelişme olacak olursa yine bilgi vereceğiz. Şimdilik yeni bölümün olmadığını belirtmiş olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin