Fantastik konusuyla BBC dizisi Life After Life'ın oyuncu kadrosu belli oldu!

Kate Atkinson'ın çok satan ödüllü romanı "Life After Life (Hayat, Sil Baştan)"ın BBC dizi uyarlamasının oyuncu kadrosu belli oldu! İşte o isimler...

Duyurusu geçtiğimiz yılın sonlarında yapılan Kate Atkinson'ın çok satan ödüllü romanı "Life After Life (Hayat, Sil Baştan)"ın BBC dizi uyarlamasının oyuncu kadrosu belli oldu!

Outlaw King ve Traitors yazarı Bash Doran'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldığı; iki kez BAFTA ödülü kazanmış yönetmen John Crowley'in (Brooklyn) yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın oyuncu kadrosu duyuruldu.

LIFE AFTER LIFE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kariyerlerinde hızla yükselen aktrisler Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Leave No Trace) ve BAFTA-ödüllü Fleabag yıldızı Sian Clifford dışında kadroda yer alan isimler şöyle:

James McArdle (Man in an Orange Shirt), Jessica Brown Findlay (Downton Abbey) ve Jessica Hynes (Years and Years) ile birlikte Patsy Ferran (Black Narcissus), Harry Michell (Yesterday), Laurie Kynaston (The Trouble with Maggie Cole) Joshua Hill (Small Axe) ve Maria Laird (Derry Girls).

21-04/21/slifford-mckenzie.jpg

LIFE AFTER LIFE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Brexit: The Uncivil War yapımcısı House Productions'ın arkasında olduğu dizinin konusu kısaca şöyle:

Life After Life'ın hikayesi; 1910 senesinin soğuk ve karlı bir gecesinde dünyaya gözlerini açan ancak henüz ilk soluklarını alamadan ölüp ardından tekrar canlı bir bebek olarak doğan Ursula Todd'un (McKenzie) sıra dışı yaşamına odaklanıyor.

Seneler içinde tıpkı doğduğu gün olduğu gibi, farklı koşullarda ve şekillerde yaşayıp ölmeye başlayan Ursula'nın bu serüveni II. Dünya Savaşı'nı ve Hitler ile bir karşılaşmayı da kapsar.

Oyuncu kadrosundan McKenzie yeni dizisi ve rolü ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Life After Life beni içine çekti. Çünkü beni kimi zaman güldürüyor, kimi zaman ağlatıyor, kimi zaman öfkeyle yumruğumu sıkmama neden oluyor. Bash, Kate Atkinson'ın başyapıtını uyarlama konusunda harika bir iş çıkardı. Josh ile çalışmak iş birliği ve yaratıcılık sevgimi pekiştirirken bana şimdiden pek çok şey öğretti."

21-04/21/bbc-dizi-life-after-life.jpg

BBC'den Luch Richer ise yeni dizi projeleri ile ilgili "Muhteşem Bash Doran'ın, Kate'in inanılmaz ve benzersiz romanını ekrana uyarlıyor olması beni çok heyecanlandırıyor. Seçkin yönetmenimiz John Crowley, büyüleyici Thomasin McKenzie liderliğindeki çarpıcı bir kadroyu bir araya getirdi. Life After Life, BBC izleyicileri için büyük bir zevk olacak" ifadelerini kullandı.

Doran, Crowley ve Atkinson ile birlikte Tessa Ross & Juliette Howell (House Productions) ve Lucy Richer & Ayela Butt (BBC) projenin yönetici yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Çekimlerine başlanan dizinin sezonu 4 bölümden oluşuyor, başlangıç tarihi ise önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin