Life After Life romanı BBC'de dizi oluyor! Fantastik bir serüvene hazır mısınız?

Kate Atkinson'ın çok satan ödüllü romanı "Life After Life (Hayat, Sil Baştan)" BBC'ye dizi olarak uyarlanıyor! Life After Life konusu...

Kate Atkinson'ın çok satan ödüllü romanı "Life After Life (Hayat, Sil Baştan)" BBC ekranlarında dizi olarak uyarlanıyor!

"LIFE AFTER LIFE" DİZİ OLUYOR!

House Productions yapımcılığında hazırlanacak dizinin sezonu 4 bölümden oluşacak.

House Productions kurucuları Tessa Ross ve Juliette Howell yeni dizi projeleri için dikkat çekici isimlerle anlaşmaya vardı. Outlaw King ve Traitors yaazarı Bash Doran ile iki kez BAFTA ödülü kazanmış yönetmen John Crowley (Brooklyn) ekibe dahil olan isimler.

20-12/17/life-after-life-dizisi-bbc.jpg

LIFE AFTER LIFE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, Life After Life'ta izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizinin hikayesi; 1910 senesinin soğuk ve karlı bir gecesinde dünyaya gözlerini açan ancak henüz ilk soluklarını alamadan ölüp ardından tekrar canlı bir bebek olarak doğan Ursula Todd'un sıra dışı yaşamına odaklanıyor.

Seneler içinde tıpkı doğduğu gün olduğu gibi, farklı koşullarda ve şekillerde yaşayıp ölmeye başlayan Ursula'nın bu serüveni II. Dünya Savaşı'nı ve Hitler ile bir karşılaşmayı da kapsar.

Life After Life'ın çekimlerinin 2021'in bahar aylarında başlaması planlanıyor.

20-12/17/life-after-life.jpeg

Doran, Crowley ve Atkinson ile birlikte Ross & Howell (House Productions) ve Lucy Richer (BBC) projenin yönetici yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

House Productions geçtiğimiz günlerde Stuart Turton'un The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle romanının dizi uyarlaması için dijital yayın platformu Netflix ile anlaşmaya varmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin