Psikolojik gerilim dizisi Red Bird Lane'in kadrosu belli oldu? Dizinin konusu ne?

HBO Max'in deneme bölümü onayı verdiği psikolojik gerilim türündeki "Red Bird Lane" dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Red Bird Lane nasıl bir dizi? Konusu, oyuncuları...

Dijital yayın platformu HBO Max'in deneme bölümü onayı verdiği psikolojik gerilim türündeki "Red Bird Lane" dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

RED BIRD LANE OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!

Daha önceden Susan Sarandon, Kiersey Clemons, Isidora Goreshter, Danny Huston, Ash Santos, Fiana Dourif, Dizzie Harris ve Tara Lynne Barr gibi isimleri oyuncu kadrosuna katan yapıma 6 yeni isim daha dahil oldu.

Crispin Glover ana kadroya girerken; James Urbaniak, Jamie Clayton, Rya Kihlstedt ve Grantham Coleman'ın tekrar eden rollerle; Damon Dayoub'un ise konuk oyuncu sıfatıyla ekibe katıldıkları duyuruldu.

20-12/18/susan-sarandon.jpg

RED BIRD LANE NASIL BİR DİZİ?

Sara Gran'ın senaryosunu kaleme alıp, David Slade'in pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu Red Bird Lane, her biri farklı nedenlerle izole bir eve gelen sekiz yabancıyı merkezine alan piskolojik gerilim türünde bir dizi olarak nitelendiriliyor.

Grubun gizemli ve tesadüfi bir şekilde bir araya gelmesinin ardından birbirine yabancı bu kişiler kendilerini kötülük barındıran ve dehşet verici bir şeyin beklediğini anlarlar.

Kadroya yeni dahil olan isimlerin canlandıracakları karakterler şöyle:

20-12/18/crispin-glover.jpg

- Crispin Glover (American Gods, Alice in Wonderland), gerilimin merkezindeki gizemli eve para için gelen kötü adam "Jonah"
- James Urbaniak (Too Old To Die, Difficult People), Red Bird Lane evine bahsedilemeyecek nedenlerle gelen büyüleyici ve kibirli "Tanner"
- Jamie Clayton (Sense8, The L Word: Generation Q, Designated Survivor), sahtekarlık için gizemli konuta gelen alaycı, dik kafalı ve çekici "Jessica"
- Rya Kihlstedt (One Mississippi, Charmed, The Bold Type) bir akşam yemeği partisine gelen kör ve esrarengiz "Eloise"
- Grantham Coleman (11.22.63, The Americans), bir sırrı gömmek için uğursuz eve adımını atan zeki, yakışıklı ancak zalim "Sigmund"
- Damon Dayoub (Chicago Fire, Stitchers, Grace & Frankie), yakışıklı felsefe profesörü "Ian Goodman"

Warner Bros. Television & John Wells Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Gran, Slade, John Wells ve Erin Jontow'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin