Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs dizisinde partneri Gülper Özdemir oldu!

Yeni dizi Kıbrıs'ın kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 11:44
Gündem

Ekranların güzelliği ile dikkat çeken isimlerinden biri olan ve bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile tanınıp sevilen Pelin Karahan'ı 3 yıl sonra setlere dönmeye ikna eden yeni dizi projesi Kıbrıs'ın kadrosundaki bir diğer başrol de belli oldu.

20-12/18/pelin.png

TMC Film'in TRT için çekeceği Kıbrıs dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hakan İnan'ın yöneteceği ve okuma provaları başlayan Kıbrıs dizisinde Karahan'ın eşini Ahmet Kural canlandıracak. Serkan Çayoğlu'nun da başrolde yer aldığı ve 1963 yılında başlayıp 1974'e kadar uzanan yılları ele alacak diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

Serkan Çayoğlu'nun Kıbrıs dizisinde partneri Gülper Özdemir oldu!

20-12/18/gulper-ozdemir.png

Güçlü kalemler Başar Başaran ile Emre Özdür'ün kaleme aldığı dizide Ahmet Kural ve Pelin Karahan karı kocayı canlandıracak. En son Sen Anlat Karadeniz'de rol alan Gülper Özdemir de Çayoğlu'nun partneri olarak kadroya dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin