Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 12:57
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdüanka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni isimler dahil edilerek düşen reytingler toparlanmaya çalışılmıştı. Yeni oyuncuların da kurtaramadığı dizi final yapıyor..

20-12/18/zumruduanka.png

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonunda: İsmail Hacıoğlu, Ceyda Eyüboğlu, Volga Sorgu, Melih Çardak ve Menderes Samancılar kadroya dahil olmuştu.

Zümrüdüanka'nın final tarihi belli oldu! Kaçıncı bölümde final yapacak?

20-12/18/zumruduanka-final.jpg

Yönetmen Volkan Kocatürk'ün yerine eski yönetmen Serhan Şahin'in yeniden reji koltuğuna oturduğu ve son 3 bölümü çekeceği bilinen dizi, 26. bölümde final yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin