Netflix'in 2021 yılı için dizi, film ve belgesellerine ayırdığı bütçe belli oldu!

Dijital yayın devi Netflix'in 2021 yılı için içeriklerine ayırdığı bütçe belli oldu! Detaylar...

Dijital yayın devi Netflix'in 2021 yılı için dizi, film ve belgesel gibi çeşitli türdeki içeriklerine ayırdığı bütçe belli oldu!

NETFLIX 2021 YILINDA İÇERİĞE 17 MİLYAR DOLAR HARCAYACAK!

Platform, 2021 yılı için içeriğe 17 milyar dolarlık bir harcama gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bilgi, Netflix'in 2021'nin ilk çeyreğini içeren finansal raporlarında geçmekte.

21-04/21/netflix-izle.jpg

Raporda şu ifadelere yer verildi:

"Aşıların yaygınlaşması dünya çapında çok düzensiz ilerliyor olsa da şimdilik Brezilya ve Hindistan haricinde her büyük pazarda yapımlarımızı güvenle destekliyor ve üretiyoruz.

Durumun bu şekilde devam edeceğini varsayarsak bu yıl içeriklerimize 17 milyar ABD dolarının üzerinde nakit harcayacağız ve bu yıl üyelerimiz için bir önceki yıla kıyasla daha fazla sayıda orijinal içerik yelpazesi sunacağız."

NETFLIX İÇERİK BÜTÇESİ ARTIYOR!

Netflix'in sunduğu bu rakamlar 2019 yılı içinde içeriğe harcanan 13.9 milyar dolarlık bütçe ve 2020 yılında pandemi nedeniyle pek çok prodüksiyonun askıya alınması ya da gecikmesine paralel olarak ortaya çıkan 11.8 milyar dolarlık harcamaların oldukça ötesinde görünüyor.

21-04/21/netflix-dizileri-1618959256.jpg

Dijital yayın platformu son dönemde Apple TV+, Amazon ve önümüzdeki birkaç yıl içinde içeriklerine yaklaşık 8 milyar dolar harcamayı planlayan Disney+ gibi çeşitli yayın platformları ile rekabetini sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin