4 Haziran 2018 reyting sonuçları! Yasak Elma, Söz, Çukur dizilerinden hangisi birinci oldu?

4 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı! Pazartesi gününün ilgiyle izlenen dizilerinden hangisi birinci oldu? Yasak Elma, Söz, Çukur dizileri izleyiciden geçer not aldı mı?

Nurşah
05 Haziran 2018 - 10:27
Reyting

4 Haziran Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Sevilerek takip edillen dizilerden hangisi izleyiciden geçer not aldı? Yasak Elma reytinglerde ne yaptı? Söz ve Çukur kaçıncı oldu?

4 Haziran 2018 reyting sonuçları (Total)

 18-06/05/4-haziran-2018-reyting-sonuclari.jpg

4 Haziran Pazartesi AB Grubu reyting sonuçları

 18-06/05/4-haziran-pazartesi-reyting-sonuclari.jpg

Söz totalde birinci!

18-06/05/soz-4-haziran-2018-reyting-sonuclari.jpg

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi dün akşam nefesleri kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı. Bir Pazartesi klasiği haline gelen Söz 4 Haziran 2018 reyting sonuç listesinde total grubunda lider olurken AB grubunun üçüncü programı oldu!

Çukur AB grubunda lider!

18-06/05/ukur-4-haziran-reyting.jpg

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinde hesaplaşma vakti yaklaşıyor! Gelecek hafta sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda edecek olan Çukur 4 Haziran Pazartesi reyting sonuç listesinde AB grubunda zirveye yerleşti. Sezonun en beğenilen yapımlarından birisi olan dizi total grubunda ise üçüncü oldu...

Yasak Elma sezon finali reyting sonuçları

18-06/05/yasak-elma-4-haziran-sezon-finali-reyting.jpg

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak kabul edilen sevilen dizi dün akşam sezon finali ile Fox Tv ekranlardaydı. Yasak Elma 4 Haziran 2018 reyting sonuç sıralamasında hem totalde hem de AB grubunda ikinci oldu ve bu sezonluk yayın hayatını noktaladı...

Bir önceki pazartesi gününün reyting sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin