Netflix 3% dizisine 3. sezon onayını verdi!

Netflix'in Brezilya yapımı bilim kurgu dizisi 3% için resmi 3. sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2018 - 00:26
Gündem

Devrime hazır olun! Netflix'in Brezilya yapımı bilim-kurgu dizisi "3%" devam edecek.

3% İLE BİR SEZON DAHA!

Netflix, ikinci sezon bölümleri 27 Nisan'da sunulan dizi için resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk sezonu sekiz, ikinci sezonu on bölümden oluşan dizinin yeni sezonunun kaç bölümden oluşacağı şimdilik netleşmedi.

The Hunger Games'in Saw ile tanışmış hali olarak nitelendirilen 3%'ün yeni sezonu Netflix'in yayınladığı 30 saniye süreli videoyla duyuruldu.

18-06/05/-3-netflix-onay.jpg

Netflix'in YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda Rafael (Rodolfo Valente), Joanna (Vaneza Oliveira) ve Michele'i (Bianca Comparato) beyaz bir zeminde 3% şeklinde bir gölge oluşturacak şekilde dururlarken görüyoruz.

3%'de nasıl bir hikaye var? Seçkin insanların kalabalık kenar mahallelerden uzakta adeta cennet gibi bir adada yaşadığı bir gelecekte, insanların sefaletten kurtulan %3'e katılmak için sadece bir şansı bulunmaktadır. Dizinin hikayesi; birbirinden tamamen farklı iki topluma bölünmüş bir gelecekte, gençlerin değerlerini kanıtlamak ve seçkinlerden oluşan %3'lük gruba katılabilmek için verdiği rekabete odaklanıyor.

18-06/05/3-dizisi-bilim-kurgu.jpg

3%'ün oyuncu kadrosunda João Miguel, Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente, Michel Gomes, Zezé Motta, Celso Frateschi, Jay Preston, Mel Fronckowiak ve Luciana Paes gibi isimler bulunuyor.

3% DİZİSİNİN 3. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin üçüncü sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

"3%" 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin