Hangi Diriliş oyuncusu Game Of Thrones'ta oynayacak?

George R. R. Martin'in çok satan kitabından uyarlanan Game Of Thrones'un kadrosuna Türk televizyonlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan transfer var. Dünyaca ünlü yapım hangi oyuncuyu seçmelere çağırdı?

Nurşah
04 Haziran 2018 - 17:55
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul dizisinden dünyaca ünlü Game Of Thrones ekibine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu Game Of Thrones ekibinde rol alacak? Detaylar haberimizde!

18-06/04/dirilis-alper-atak.jpg

Diriliş'ten Game Of Thrones'a oyuncu!

Başrolde Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi karakteri ile izlediğimiz ve ülkemizde 2014 senesinde yayın hayatına başlayan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'dan Game Of Thrones kadrosuna sürpriz transfer haberi gündeme bomba gibi düştü!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz medyası tarafından sezonları arasında uzun bir ara bulunan Game Of Thrones'a  alternatif olarak önerilen Diriliş Ertuğrul, şimdi de bir oyuncusunu dünyaca ünlü diziye tranfser edecek... Sevilen dizide Antheus karakteri ile karşımıza çıkan Alper Atak, Game Of Thrones dizisinin 8. sezonu ve çekilmesi planlanan filmi için oyuncu seçmelerine davet aldı.

18-06/04/dirilis-antheus-game-of-thrones-1528118057.jpg

Davetin üzerine Los Angeles'a giden başarılı oyuncu Alper Atak bu konu ile ilgili olarak "Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi... 1972 yılında Adana'da dünyaya gelen oyuncu daha önce de Filinta, Kurtlar Vadisi, Kod Adı Koz gibi yapımlarda yer almıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin