Bizim Hikaye Hikmet diziden ayrıldı mı? Neden yok?

Bizim Hikaye Hikmet diziden ayrıldı mı? Behzat Uygur'un oğlu olan Nejat Uygur'un canlandırdığı Hikmet karakteri neden dizide yok?

Nurşah
04 Haziran 2018 - 15:21
Kültür Sanat

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı sevilen dizi her perşembe günü izleyicisi ile buluşuyor. Fox Tv ekranlarında geniş bir seyirci kitlesine sahip olan Bizim Hikaye'nin sevilen karakterlerinden birisi olan Hikmet neden yok? Nejat Uygur diziden ayrıldı mı

18-06/04/bizim-hikaye-hikmet-diziden-ayrildi-mi.jpg

Bizim Hikaye Hikmet diziden ayrıldı mı?

Beş kardeşin üçüncüsü olan Hikmet en son yatılı olarak okumaya gönderilmişti. Yayınlanan bölümlerde bir süredir ortalarda görünmeyen ve sadece ismi geçen Hikmet karakterinin diziden ayrılıp ayrılmadığı ise izleyiciler tarafından merak konusu olmaya başladı. Özellikle Rahmet'in de Ankara'da okuma planları yapmasının ardından seyirciler beş kardeşten ikisinin de evden uzaklaşacağını ve gelecek sezonda olmayacağını düşünmeye başladılar.

Dizide bir süredir rol almayan Hikmet karakterini canlandıran Nejat Uygur ise sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla kendisini unutturmuyor. 

18-06/04/bizim-hikaye-hikmet-neden-yok.jpg

Çiğdem ve Behzat Uygur çiftinin oğlu olan Nejat Uygur, ailesi ile birlikte Maldivler'de tatil yapıyor. Annesi ile babasının nikah tazelemek amacıyla çıktıkları seyahate ortak olan genç oyuncunun dizideki akıbetine ilişkin bilgiler netlik kazanmasa da medya kulislerinde Hikmet'in diziden ayrılmadığı ve gelecek sezon kaldığı yerden devam edeceği söyleniyor...

18-06/04/nejat-uygur-kimdir-bizim-hikaye.jpg

Nejat Uygur kimdir?

Tiyatromuzun usta isimlerinden olan Nejat Uygur'un torunudur. 1995 senesinde dünyaya gelen oyuncunun babası ise Behzat Uygur'dur. İstanbul TED Koleji'ni bitirdikten sonra üniversite eğitimi almayı tercih etmemiş ve oyunculuğa gönül vermiştir. Aile geleneği olan komediyi sürdürmeye karar veren Nejat Uygur ilk olarak çektiği vine videoları ile sosyal medyada tanınan bir yüz haline gelmeyi başarmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin