Söz sezon finali ne zaman? Sevilen dizi için dev prodüksiyon!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin bu bölümünde heyecan ve aksiyon dolu sahneler bizleri bekliyor. Gerçeği aratmayan sahneler için dev bir prodüksiyona imza atıldı. Söz sezon finali ne zaman olacak?

Nurşah
04 Haziran 2018 - 14:29
Yeni Bölüm

TIMS&B Yapım imzası taşıyan ve bir pazartesi klasiği haline gelen dizi bu akşam 49. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanlardan gördüğümüz kadarı ile yine oldukça aksiyon dolu sahnelere imza atacak olan dizinin bu bölümü için oldukça büyük bir emek harcandı. Merakla beklenen Söz sezon finali ne zaman gerçekleşecek?

18-06/04/soz-sezon-finali.jpg

Efsane dizi için dev prodüksiyon!

Sevilen dizinin 4 Haziran 2018 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde heyecan dolu sahneler yer alıyor. 49. bölümde Bahar, Aslı, Güler ve Su'yu gemi ile kaçıran Derman'a büyük bir baskın düzenleyen Tim'in bu operasyonu izleyicilerine adeta bir görsel şölen yaşatacak!

Hem karadan hem de denizden düzenlenecek olan operasyon için büyük bir prodüksiyona imza atıldı. Gerçeğini aratmayacak olan bu sahnelerin çekiminde hücum botları, fırkateynler, helikopter ve denizaltı kullanıldı. İzleyicilerine aksiyon hissini yaşatmak istemeyen set ekibi haftalardır bu bölümün hazırlıklarını sürdürüyordu...

18-06/04/soz-sezon-finali-2018.jpg

Söz sezon finali ne zaman?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Nihat Altınkaya'nın yer aldığı sevilen dizi bu akşam 49. bölümü ile ekranlara gelecek. Sezon finali için geri sayımın başladığı Söz gelecek hafta yani 11 Haziran 2018 tarihinde yayınlanacak olan 50. bölümü ile kısa bir süreliğine izleyicilerine veda edecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin