Ufak Tefek Cinayetler'e bir ödül daha!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Amerika'da düzenlenen İnternational Desing Awards/Uluslararası Tasarım (İDA) Ödüllerinden eli boş dönmedi!

Nurşah
05 Haziran 2018 - 12:24
Kültür Sanat

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen'in yer aldığı bu sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler ödüle doymuyor. Başarılı dizinin bu seferki ödülü Amerika'dan!

18-06/05/ufak-tefek-cinayetler-odul.jpg

Uluslararası teaser (fragman) afiş ödülü Ufak Tefek Cinayetler'in!

Sevilen dizi ilk ödülünü Bilkent Üniversitesi öğrencilerinden almıştı. Bununla birlikte geçen zaman içerisinde bünyesine pek çok ödülü dahil etmeyi başaran sevilen dizi, bu sefer de Amerika'da düzenlenen İnternational Desing Awards / Uluslararası Tasarım (İDA) Ödüllerinden eli boş dönmedi!

2007 senesinden beri düzenlenen bu proje ile yenilikçi ve modayı takip eden tasarımlar ödüllendiriliyor. Bu sene düzenlenen etkinlikte, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi ise teaser afişi ile gümüş ödülü almaya hak kazandı ve ikinci oldu...

Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Ufak Tefek Cinayetler nefes kesen sezon finali bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin