4N1K Yeni Başlangıçlar 2. bölümde çeteyi br sürpriz bekliyor! Yeni bölüm bu akşam...

4N1K Yeni Başlangıçlar 2. bölümü ile bu akşam izleyici karşısında olacak. Yeni bölümde çetenin gittiği falcı ortalığı karıştıracak...

Nurşah
08 Mart 2019 - 14:12
Yeni Bölüm

Fabrika Yapım imzası taşıyan gençlik komedi dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. 4N1K Yeni Başlangıçlar bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölümü ile eğlenceli sahnelere imza atacak!

 19-03/08/4n1k-yeni-baslangiclar-2-bolum.JPG

4N1K Yeni Başlangıçlar 2. bölüm bu akşam Fox Play'de!

Sevilen gençlik dizisinin bu akşam Fox Play ekranlarında izleyicisi ile olacak yeni bölümünde Gökhan, Sinan'ın verdiği fikir doğrultusunda falcıya gidecek. Yaşadığı tüm kötü olayların sebebinin kara bahtı olduğunu bu falcıdan öğrenen Gökhan ufak çaplı bir aydınlanma da yaşayacak!

19-03/08/4n1k-yeni-baslangiclar-2.JPG

Çetenin birbirinden sakladığı sırların pek çoğunu bilen Oğuz ise Ali ile Yaprak arasında geçen konuşmayı duyduktan sonra arada kalmaktan yorulacak. Öte yandan Barış, herkesten gizli olarak Ercü ile görüşecek ve çeteyi şaşırtacak bir sürpriz yapacak...

4N1K Yeni Başlangıçlar 2. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin