Çarpışma 4. bölümde neler oldu? Cansız ve Adalı yan yana!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın son bölümünde neler yaşandığını sizler için özetledik..

Merve Mutlu
08 Mart 2019 - 13:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem) ve Melisa Aslı Pamuk'un (Cemre) yer aldığı, Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın son bölümünde yaşananlar, izleyenlere heyecan ve duygu dolu anlar yaşattı. 

Çarpışma son bölümde neler oldu?

19-03/08/kadir-adali.png

Çarpışma dizisinin 4. bölümü, Adalı'nın, kendisini daha bebekken terk eden annesi Asiye'nin evine gitmesi ile başladı. Asiye'nin görür görmez tanıdığı Kadir Adalı, "Siz hiç oğlunuzu terk ettiniz mi?" sorusunu sordu. "Evet" cevabını alan Adalı, "Neden? Niye bıraktın beni? Ben sana ne yaptım ki? Neden bıraktın beni?" sorusu ile izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

"Ben anne kelimesini kolay söyleyemem. Öyle bir çırpıda ağzımdan anne kelimesi çıkmaz. Neden biliyor musun? Çünkü anne demek, yetimhanede geçirmiş olduğu 18 cehenem yıl demek. Anne demek, kör geceler demek. Anne demek, bir ömür demek. Anladın mı" sözleri ile de izleyenlerin yüreklerini dağladı. 

"Biliyorum" diyen ve suçunu kabullenen Asiye ise bu kez, "Bilmiyosun işte, bilemezsin. Sen neyi bileceksin ki? Yaşadığım sıkıntıları nerden bileceksin? Acılarımı nerden bileceksin ki sen? Senin, sizin isminiz neydi?" diye sordu ve annesinin adının Asiye olduğunu öğrendi. Gözyaşlarına hakim olamayan Asiye bu kez, "Sevdim. Sen mektubunda sormuşsun ya 'Anne beni sevdin mi?' demişsin ya, çok sevdim. oğlum."dedi.

Asiye'nin gitme diye yalvararak Yusuf diye seslendiği Adalı, "Kadir benim adım Kadir. Yusuf değil" diyerek oradan uzaklaştı. 

19-03/08/veli.png

Veli, Cansız ile anlaşarak, kendisini Kadir'e veren adamın karşılığında Cansız'a Kadir'i verme planı yaptı. 

Kadir de Zeynep ile kızgın olduğu halde yeniden karşı karşıya geldi. Zeynep de Kadir'e oldukça kırgındı. Adalı, "Ben annemi yüzünü bile görmeden özledim. Onu çok sevdim, gerçekten özledim. Sen öyle misin? Sen öyle değilsin. Ben senin her halini biliyorum. Ben çocukluğumuzu biliyorum, ilk gençliğimizi biliyorum, senin bana ilk gülüşünü, ilk ağlayışını, ilk kızışını biliyorum. Ben senin her şeyini biliyorum. Dünya bir yana, sen bir yana." sözleri ile aşkını anlattı. 

"Benim için farklı mı sanki" diyen Zeynep'e "Senin için farklı. Ben hayatta sadece bir şeyi başka kimseyle paylaşmam, o da seni." dedi ve daha fazla tartışmak istemeyerek oradan ayrıldı. 

19-03/08/zeynep.png

Asiye, Veli'ye "Neden oğlun öldü dedin?" diyerek hesap sorarken, Veli kendisinin Asiye'deki yerini sorguladı. Kadir'in yerini kıskanan Veli iyice çığırından çıktı. Asiye'nin sevgisine takıntılı olduğu anlaşılan Veli "Sen sevgisizlikten öleceksin. Yıllardır sahip olmaya çalıştığın her şeyi kaybedeceksin. Zeynep'i de kaybedeceksin." dediğinde Veli, "Ben Kadir neyi hak ediyorsa daha fazlasını hak ediyorum" diyerek yine nefretle doldu. 

Cemre de diğer yandan kendisine öldü denilen annesinin izlerini sürmeye başladı. Cemre sır perdesini aralamaya başladığını sanarak, annesinin ölüm kağıdını imzalayan doktor Kaan'ın yanına gittiğinde ise babası Selim, kendisinden önce giderek doktoru öldürmüştü. 

Kadir Adalı her yerde Cansız'dan bir iz aramakta ve bulmaya kararlıdır. 

Adalı: "Zeynep'e evlenme teklifi edecektim.."

19-03/08/zal.png

Meyhaneye Zeynep ve Cemre ikilisi ayrı, Adalı ve Kerem ikilisi ise ayrı gittiler. Karşılarındaki kişi ile konuşıur gibi yan masadaki sevdikleri kişiye laf atan ikililerden Adalı ve Zeynep yüzleştiler. Adalı'nın, 19 yaşında aynı evdeyken bir anda Zeynep'in çantasını alıp gittiğini, evlilik teklifi etmeye hazırlanırken terk edildiğini anlatan Adalı'ya Zeynep onu ne kadar sevdiğini ve o yokken çektiği acıları anlattı. 

İkili nihayet aralarındaki sorunu tatlıya bağladı. 

 

19-03/08/onur-saylak.png

Kadir ile güzel bir gün geçiren Zeynep'i döndüğünde ise Veli karşıladı. Cansız'ı Kadir'e vereceğini ve ikisinden birinin öleceğini söyleyen Veli bu kez Zeynep'i korkutamadı. "Senin istediğin hiçbir şey olmayacak. Bundan sonra Kadir'den hiçbir şey saklamıyorum. Hiçbir tehdidin beni etkilemez." restini duyan Veli daha da öfkelendi. Zeynep'e olan aşkına karşılık alamayan Veli, intikamının büyük olacağının sinyalini verdi.

19-03/08/arpisma.png

Asiye Adalı'yı neden terk etti?

Asiye, Zeynep'e Kadir'i neden bıraktığını anlatırken de izleyiciler büyük şaşkınlık yaşadı. Cansız'ın 35 yıl önce karıştığı karanlık işler, Asiye'nin korkmasına yol açmış, bir saldırı sırasında araçta vurularak öldürülen oğlu Murat gibi karnındaki çocuğu olan Yusuf'un da ölmemesi için kaçtı. Cansız'ın karanlık dünyasından Yusuf'u uzak tutmaya çalışan Asiye, bir süre bir akrabasının yanına sığındı. 

Cansız'ın birgün onun izini bulması yüzünden yeniden kaçan Asiye, oğlu Yusuf'u yani Kadir Adalı'yı bir parkta bırakıp kaçmak zorunda kaldı. Gözünü açtığında kendisini hastanede bulan Asiye, Arif yani Cansız tarafından bulunmuştu ancak Yusuf ortada yoktu. Cansız'dan oğlunu korumak için oğlunu bırakan Asiye, Karaca soyadını da bıraktı. 

Kadir'e babasının kim olduğunu söylememesini isteyen Zeynep, nedenini anlatmadı. Veli'nin bu konudaki cevabı ise ikisinden birinin katil olacağıydı. Çünkü Cansız, Kadir'in kızı ve eşinin ölümüne neden olan patlamanın sorumlusuydu. 

Adalı ve Cansız karşı karşıya!

19-03/08/adali-ve-cansiz.png

Cansız, Zarif kimliği ile antika dükkanı işletmekte ve çok masum görünüşe sahip olan biri olarak çıkar Kadir'in karşısına. Adalı ise karşısındaki kişinin Cansız olduğundan ve ne kadar tehlikeli tuzaklar kuracağından habersizdir. Cansız'ın bir zamanlar kendi yanında çalıştığını anlatan Zarif, Adalı'ya "Sen onu bulamazsın o seni bulur, hatta belki de bulmuştur" cevabı ile Adalı'nın kafasını karıştırır. 

"Sen ona giden yolda yürüdüğünü düşünürsün ama o yol seni Cansız'a değil kendi sonuna da götürebilir. Lakin yaptığı en iyi iş nedir diye soracak olursan: Çok sever, çok hoşlanır zevk alır pusu kurmaktan."

Çarpışma yeni bölümüyle perşembe akşamı 20:00'da Show tv'de!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin