4N1K Yeni Başlangıçlar yayın tarihi belli oldu! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Büyük Bir merakla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
25 Şubat 2019 - 10:02
Yeni Bölüm

Başarılı genç oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlence dolu konusu ile geçtiğimiz yaz sezonunda dikkatleri üzerine geçen gençlik dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizi ne zaman başlıyor?

19-02/25/4n1k-ilk-ask-ikinci-sezon-fox-play.jpg

4N1K Yeni Başlangıçlar ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen dizi için geri sayım başladı! Yaprak ve çetesi yeni maceraları ile geri dönüyor... Geçtiğimiz sezon yeni bölümleri ile cuma akşamları izleyici karşısına çıkan dizi bu sezon da cuma akşamı yayınlanacak. 

19-02/25/4n1k-ilk-ask-yeni-sezon-3-mart.jpg

Yeni sezonu Foxplay ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 4N1K Yeni Başlangıçlar 1 Mart Cuma akşamı izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek... Başarılı isim Hamdi Can Teker'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin eğlence dolu yeni bölümlerini kaçırmayın!

4N1K Yeni Başlangıçlar 1. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin