Altan Dönmez Vurgun dizisinden Ayrıldı Yüksek Topuklular dizisinin başına geçti!

Usta yönetmen Altan Dönmez Vurgun'dan ayrıldı! İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 09:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı Vurgun dizisi, başarılı başladığı ekran yolculuğuna güçlü hikayesi ile devam ediyor. Merak uyandıran Vurgun dizisinin kadrosundan ayrılan başarılı yönetmen Altan Dönmez, yeni bir dizi ile yoluna devam edecek.

19-02/25/vr.jpg

10 yıl önce kendi fabrikasında kardeşi tarafından çıkarılan bir yangın nedeniyle komaya giren Kemal Vardar'ın mucizevi bir şekilde uyanması ile hayatındaki her şeyin değiştiğini öğrenmesini konu alan Vurgun dizisi, oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni topluyor. 

Sevilen dizi Vurgun'un yönetmeni Altan Dönmez 3. bölümdeyken görevini başarılı yönetmen Hilal Saral'a devretmişti. Altan Dönmez şimdi de Felix Yapım'ın 'Yüksek Topuklar' dizisiyle anlaştı.

İlk olarak Eda Teksöz'ün yöneteceği açıklanan Yüksek Topuklar dizisinin hazırlıklarına başlayan ünlü yönetmen Dönmez, 20 Mart gibi sete çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizide genç bir manken ve 3 kız arkadaşının başından geçen olaylar ve şöhretin arka planı, Altan Dönmez yönetmenliğinde ekranlara taşınacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin