Yüzleşme dizisinde Hande Doğandemir'in gençliğini Elmira Akgun canlandıracak!

Başrollerini Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı Yüzleşme dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 09:45
Yeni Bölüm

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı ve ayrıca kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Uğur Yücel, Zeynep Eronat gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yüzleşme dizisi merakla beklenmeye devam ediyor. 

Suç ve aksiyon türünün güzel bir örneğini vermeye hazırlanan ve intikam konusunu işleyen dizi, 5 Mart akşamı seyirci karşısına çıkacak. Güçlü bir hikayesi olan Yüzleşme dizisinde başroldeki Hande Doğandemir'in gençliğini oynayacak oyuncunun da Elmira Akgun olduğu öğrenildi. 

19-02/25/elmira-ak.png

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçen hikâyede, Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt) ile Hande Doğandemir’in (Masal) büyük planı ile kasabada tüm dengeler değişmeye başlayacak. Masal ismiyle kasabaya geri dönen Hande Doğandemir'in gençliğini yani Gonca halini ise Elmira Akgun canlandıracak. İki zeki kadın da Gonca'nın intikamı için plan yapmaya başlayacaklar.. 

Senaryosunu Altuğ Küçük, İsa Yıldız, Pelin Karamehmetoğlu ve Mehmet İlker Altınay'ın birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu Yüzleşme adlı dizi 5 Mart Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

19-02/25/yuzlesme.png

Yüzleşme 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin