4N1K yeni sezon çekimleri başladı! İkinci sezon çok yakında Fox Play'de!

4N1K Yeni Başlangıçlar adı ile ikinci sezonuna başlayacak olan merakla beklenen dizinin çekimlerine başlandı!

Nurşah
13 Şubat 2019 - 10:15
Gündem

Sevilen gençlik dizisi ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Sevilen genç oyuncularda oluşan kadrosu ile 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın çekimleri başladı. 

19-02/13/4n1k-yeni-baslangiclar.jpg

4N1K Yeni Başlangıçlar yeni sezonda Fox Play'de!

Fabrika Yapım imzası taşıyan sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk geçtiğimiz yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden birisi olmuştu. Büşra Yılmaz'ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, özellikle gençler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmişti.

Dizinin ikinci sezondaki ismi 4N1K Yeni Başlangıçlar olacak. Büyük bir heyecanla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin çekimlerine ise geçtiğimiz gün başlandı. Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer ve Cihan Şimşek gibi sevilen genç isimlerin kadrosunda yer aldığı 4N1K yeni sezonda çeteyi yine oldukça eğlenceli maceralar bekliyor.

19-02/13/4n1k-ikinci-sezon-1550041544.JPG

Fox Play ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dijital dizideki ürünler de "İzlerken Al" özelliği sayesinde dizi keyfini bozmadan satın alınabilecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin