Kaan Güvenilir Survivor Türk takımının yeni yarışmacısı oldu!

Katıldığı evlilik programı ve yaşadığı olaylı aşk ile tanınan Kaan Güvenilir Survivor takımının yeni yarışmacısı oldu!

Nurşah
13 Şubat 2019 - 11:04
Yeni Bölüm

Survivor 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Ekranlarının sevilen yarışma programı yaşanan sakatlıkların ardından yeni yarışmacısı ile izleyici karşısına çıkıyor. Evlilik programı ve Solmaz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Kaan Güvenilir Survivor yeni yarışmacısı oldu...

19-02/13/survivor-kaan-guvenilir.jpg

Survivor'ın yeni yarışmacısı Kaan Güvenilir oldu!

Survivor yarışmacı adaylarından birisi olan Kaan Güvenilir, sakatlanan ve ayrılmak zorunda kalan Erdem'in yerine Türk takımının kadrosuna dahil oldu ve şu sözleri söyledi:

Sözün bittiği yerdeyim aslında. Hayallerimin tam merkezi noktası. Evde de sürekli takip ediyordum, destek oluyordum. Çok heyecanlıyım. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Rakibimiz de güçlü bir rakip, bizim takım daha güçlü. Bir adaptasyon sürecim olacak, bir hafta falan. Ben onu minimalize edeceğim. Oyunlarda da gereken desteği arkadaşlarıma vereceğim..

1990 doğumlu yeni Survivor yarışmacısı Kaan Güvenilir, geçtiğimiz senelerde ekrana gelen evlilik programında tanıştığı Solmaz ile gündeme gelmişti. İkili Tv8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman adlı dizide de başrolde yer almıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin