5 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları! Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Kızım, Payitaht Abdülhamid reytingleri...

05 Ekim 2018 Cuma günü reytingleri duyuruldu. Günün iddialı dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
06 Ekim 2018 - 11:19
Reyting

5 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları elimize ulaştı! Cuma günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Kanal D'nin uzun soluklu iddialı dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla ilgi görmeye devam eden İstanbullu Gelin, üçüncü sezonu süren atv'nin Aşk ve Mavi'si, Nurgül Yeşilçay'ı ekranlara geri döndüren Show TV'nin yenilerinden Gülperi, TV8'in günü değişen yeni dizisi Kızım ve yeni sezona merhaba diyen Payitaht Abdülhamid bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

5 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-10/06/5-ekim-2018-total-reytingler.jpg 

5 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-10/06/5-ekim-2018-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TÜM KİŞİLERDE YERİNİ KAPTIRMADI! RAKİPLER YAKIN TAKİPTE!

489. bölümüyle ekranlara gelen Kanal D'nin ve televizyon dünyasının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar istikrarlı ekran performansını sürdürüyor. Dizi, bu hafta da totalde yerini kimseye kaptırmadı. Dizi, AB'de ise geçen haftaya göre iki sıra geriledi ve 6. sırada yer aldı.

18-10/06/arka-sokaklar-489-bolum-fotograf.jpg

AB'NİN YILDIZI İSTANBULLU GELİN BU HAFTA ZİRVEDE!

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TV'nin İstanbullu Gelin'i iyi bir grafik sergilediği AB kategorisinde geçen haftaki ikinciliğin ardından bu hafta ilk sıraya çıktı! 56. bölümüyle ekranlarda olan dizi totalde ise günü 6. sırada tamamladı.

18-10/06/stanbullu-gelin-56-bolum-fotograf.jpg

KIZIM HER İKİ KATEGORİDE ZİRVEYİ ZORLUYOR!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı TV8'in yeni sezon dizisi Kızım bu hafta da iyi bir ekran performansı gösterdi. Geçtiğimiz hafta AB'de zirvede, totalde ise ikinci sırada yer alan yapım bu hafta her iki kategoride yakın aralarla 2. sırada kendine yer buldu.

18-10/06/kizim-tv8.jpg

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alan Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı yeni sezon dizisi Gülperi üçüncü bölümüyle totalde bu hafta da 3. sırada günü tamamladı ve zirveye yakın kalmaya devam etti. Dizi, AB'de ise geçen haftaya göre birkaç sıralık yükselişle 5. sırada yer aldı.

18-10/06/gulperi-4-bolum-fotograf.jpg

İkinci sezonuna yeni oyuncu takviyeleri ile giren TRT 1 'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 55. bölümü ile yeni sezonunu açtı. AB'de 3. sırada yer alıp bu kategorideki istikrarını koruduğunu gösteren dizi totalde ise 8. sırada günü tamamladı.

18-10/06/payitaht-abdulhamid-55-bolum-fotograf.jpg

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği atv'nin Aşk ve Mavi'si dün akşam 72. bölümüyle ekranlardaydı. Her iki kategoride gerileme gösteren dizi totalde 9., AB'de ise 24. sırada kendine yer bulabildi.

18-10/06/ask-ve-mavi-72-bolum-fotograf.jpg

"Arka Sokaklar" 490. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin