Süper kahraman dizisi Doom Patrol'un Negative Man'i belli oldu!

DC Universe dizisi Doom Patrol'da Matt Bomer rüzgarı esecek!

DC Comics'in Titans dizisi ile birlikte görücüye çıkan yeni online yayın platformu DC Universe bünyesinde yayınlanacak bir diğer dizi olan "Doom Patrol"un oyuncu kadrosu şekilleniyor.

White Collar ve American Horror Story dizisinin yıldız ismi yakışıklı oyuncu Matt Bomer, dizinin kötü adamı Larry Trainor'ı (Negative Man) seslendirecek.

18-11/01/matt-bomer.jpeg

"DOOM PATROL" KONUSU

Jeremy Carver'ın senaryosunu kaleme aldığı Doom Patrol, DC evreninin toplumdan dışlanmış sıra dışı karakterleri Robotman (Brendan Fraser), Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) ve Crazy Jane'in (Diane Guerrero) maceralarını izleyiciyle buluşturacak.

Gizemli Caulder liderliğindeki ekip dijital çağın en büyük kahramanı Cyborg (Joivan Vade) tarafından çok önemli bir misyonu yerine getirmek için bir araya gelecek. Kendilerini önemli bir görevin içinde bulan ekip DC evreninin en tuhaf ve beklenmedik köşelerine doğru yol alacak.

Doom Patrol, 2019'da DC Universe platformunda yayınlanmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin