Titans 2. sezon onayını erkenden cebine koydu!

DC Universe platformunun merakla beklenen dizisi Titans için 2. sezon onayı çıktı! Titans 2. sezon detayları...

DC Comics'in birçok yeni diziye ev sahipliği yapacak dijital yayın platformu DC Universe'de 12 Ekim'de yayın hayatına başlayacak süper kahraman dizisi "Titans" henüz ilk sezonu başlamadan resmi 2. sezon onayını aldı.

Onay duyurusu, New York Comic Con'da gerçekleşen Titans dünya prömiyeri paneli esnasında gerçekleşti.

TITANS 2. SEZON DETAYLARI

Titans'ın ilk sezonunun 12 bölümden oluşup bölümlerin haftalık olarak izleyiciyle buluşacağını biliyoruz. İkinci sezonun bölüm sayısı ya da yayın tarihi konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı. Ancak yeni sezon bölümlerini 2019 senesi içerisinde izleyebileceğimizi söyleyebiliriz.

18-10/04/titans-karakterleri.jpg

TITANS DİZİSİNİN KONUSU NE?

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Geoff Johns, Berlanti Productions aracılığyla Greg Berlanti (Arrow), Sarah Schecter ve Warner Bros TV'nin arkasında olduğu dizinin hikayesi DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve yakın zamanda süper kahramanlar olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanırken; Dick Grayson/Robin'in (Brenton Thwaites) başını çekeceği Starfire, Raven, Beast Boy gibi karakterlerden oluşan takımın içlerindeki şeytanlarla savaşmak ve gezegeni kötülükten korumak için güçlerini birleştirmesiyle gelişen heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izleyeceğiz

18-10/04/titans-dizisi-izle.jpg

TITANS OYUNCU KADROSU

Titans'ın oyuncu kadrosunda Brenton Thwaites dışında Lindsey Gort (Amy Rohrbach), Anna Diop (Starfire), Ryan Potter (Beast Boy), Alan Ritchson (Hawk), Minka Kelly (Dove) ve Teagan Croft (Raven) gibi isimler rol alıyor.

Dizinin yürütücü kadrosu Goldsman, Johns, Berlanti, Sarah Schechter, Greg Walker ve John Fawcett'tan oluşuyor.

TITANS NETFLIX'TE DE YAYINLANACAK

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruyla dizinin uluslararası yayın hakları için Netflix ve Warner Bros. TV arasında anlaşma gerçekleşmişti.

"Titans" Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin