Outcast 3. sezon olmayacak!

Cinemax dizisi Outcast ekranlara veda etti.

Cinemax kanalının Robert Kirkman'ın aynı isimdeki çizgi romanından ekranlara uyarladığı "Outcast"in 3. sezonu olmayacak!

OUTCAST'İN VEDASI!

İlk sezonunu 0.06 reyting oranı ve 174 bin izleyici ortalaması; ikinci sezonunu 0.04 reyting oranı ve 110 bin izleyici ortalaması ile tamamlayan dizi için iki sezonun ardından iptal kararı çıktı.

Türkiye'de FX Türkiye kanalında izleyiciyle buluşan dizi ilk sezonu başlamadan ikinci sezon onayı alarak dikkat çekmişti.

18-11/01/outcast-dizi.jpg

"OUTCAST" KONUSU

Dizi; çocukluğundan beri şeytani bir güç tarafından rahatsız edilen Kyle Barnes'ın hikayesini konu ediniyor.

Kendi şeytanlarına sahip Rahip Anderson'ın yardımıyla Barnes, hiç sahip olmadığı normal hayat kavramını aradığı bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta keşfedecekleri belki de kendi kaderiyle birlikte tüm dünyanın kaderini de değiştirebilir.

Outcast'in Facebook üzerinden canlı yayınlanan ilk sezon ilk bölümü dünya çapında tam 26 milyon kişi tarafından izlenmişti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin